WIN 98 a XP vedle sebe
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ROMIKUS
- Začátečník

-
WIN 98 a XP vedle sebe
Jak nainstalovat WIN 98 a XP na jeden disk,kde najdu nějaký podrobný postup jak na to,a kolik místa musím vyhradit pro WIN 98.
Ještě chci se zeptat musím mít ve WIN98 Antivir a Firewall pokud se nebudu v WIN98 nebudu připojovat na net ale v XPjo.
Předem díky.
Ještě chci se zeptat musím mít ve WIN98 Antivir a Firewall pokud se nebudu v WIN98 nebudu připojovat na net ale v XPjo.
Předem díky.
- Stano K.
- Středně pokročilý

tuto si pozeral ?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=8464
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=8464
- Stano K.
- Středně pokročilý

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: win
co si pamatuju tak to bylo cca 300MB maximalne (+ co budes potrebovat na soft)... postup by mel byt takovy, ze nainstalujes nejdrive 98 (samozrejme si predtim rozdelis disk) a pak XP... takhle se mi to osvedciloROMIKUS píše:Ale kolik potřebuji místa na WIN 98 a kde bych nášel postup instalace 98.
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: win
Ano CD s Windows 98 je botovací.ROMIKUS píše:Nainstaluji WIN 98 bez startováci diskety mám jeno CD ROM
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- bufus
- Nováček

-
ahoj,
chtěl bych navázat na diskusi... mám připravenou partition s fat32, bootmagic pro výběr windows, xp jsou nainstalovány, cd s win98 je bootovací, ale když restartuju a nastavím boot z cd, nenajde mi to cd-rom... vidím jen A: a C: Zkusil jsem z netu stáhnout i nějakou bootovací disketu, ale nepomohlo, pořád to píše driver oemcd001 not found a že cd-rom je nedostupná... zkusil jsem i nějaké w98 drivery od Pioneeru (moje dvd-rw) ale i když si něco v dosu provedly, na mehcaniku stále nevidím, nakopněte mně co dělám špatně, díky moc
chtěl bych navázat na diskusi... mám připravenou partition s fat32, bootmagic pro výběr windows, xp jsou nainstalovány, cd s win98 je bootovací, ale když restartuju a nastavím boot z cd, nenajde mi to cd-rom... vidím jen A: a C: Zkusil jsem z netu stáhnout i nějakou bootovací disketu, ale nepomohlo, pořád to píše driver oemcd001 not found a že cd-rom je nedostupná... zkusil jsem i nějaké w98 drivery od Pioneeru (moje dvd-rw) ale i když si něco v dosu provedly, na mehcaniku stále nevidím, nakopněte mně co dělám špatně, díky moc