GeForce A6600GT - out of range
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- neummi
- Začátečník

-
GeForce A6600GT - out of range
Dobrý den,
Mám grafickou kartu GeForce A6600GT od Leadteka. Mam starší ovladače 78.01 jakmile nainstaluju novější ovladače tak dochází k objevování hlášky out of range při přehrávání jakéhokoliv videa.
Také mi často padá pc. Časové intervaly jsou různé. Může to být grafickou kartou? Karta není přetaktovaná. Mam podezření jestli se něco neděje s cpu nebo s pamětí. Prosím poraďte.
Moje sestava je Intel Pentium 4 3.00GHz(Prescott), Microstar 865PE NEO2, 1GB DDR 400MHz A-DATA ( 2x512), zdroj EC 350W, HDD 120GB Seagate
Mám grafickou kartu GeForce A6600GT od Leadteka. Mam starší ovladače 78.01 jakmile nainstaluju novější ovladače tak dochází k objevování hlášky out of range při přehrávání jakéhokoliv videa.
Také mi často padá pc. Časové intervaly jsou různé. Může to být grafickou kartou? Karta není přetaktovaná. Mam podezření jestli se něco neděje s cpu nebo s pamětí. Prosím poraďte.
Moje sestava je Intel Pentium 4 3.00GHz(Prescott), Microstar 865PE NEO2, 1GB DDR 400MHz A-DATA ( 2x512), zdroj EC 350W, HDD 120GB Seagate
Naposledy upravil(a) neummi dne stř 1. lis 2006, 21:39, celkem upraveno 1 x.
- Lojza
- Začátečník

Re: GeForce A6600GT-out of range
Řekl bych, že to je zdrojem, EC350W není žádný šampion a Prescott s 6600GT dost papá, ale divný je, že se staršíma ovladačema ti to jede, no zkus nějakej lepší zdroj a uvidí se.
- neummi
- Začátečník

-
- neummi
- Začátečník

-
- D.O.D.O
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prejdi si toto: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=21622, teda teploty (aj grafickej karty), testy....
//Máš to aj pretaktované?
//Máš to aj pretaktované?
Otvorím NC, pozerám, vľavo disk C:, vpravo disk C:, pýtam sa, načo sú mi 2 disky C::??
Tak som jeden SFORMÁTOVAL
Tak som jeden SFORMÁTOVAL
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sakan
- Nováček

-
Zdravím, takže vlastním přesně tu grafiku co uvádí zakladatel tohodle threadu, občas se mi při paření nebo i při jiné činosti nebo klidně i při neužívání kumpu stávalo, že se jakoby kousl, na obrazovce uprostřed naskočilo modré okno Attention - Out of range a nějaký hodnoty, které jsou při každém záseku jiné. Komp sem restartnul a většinou to jelo v pohodě dál. Až v poslední době se mi ta zpí**ná hláška spolu se zásekem kompu objevovala stále častěji, a nakonec se mi už objevuje vždy pár vteřin po naběhnutí widlí. Takže jsem hledal tady na fóru a nalezl jsem dvě možné příčiny:
A) Je slabý zdroj
B) Obrazovka nezvládá rozlišení apod.
Kdo má pravdu?
Každopádně můžu vyloučit, že se problém odstraní instalací starých ovladačů, vyzkoušel jsem troje včetně 78.01 co pomohly kolegovi, ale nic se nezměnilo.
Ještě uvedu že můj zdroj je neznačkový 400W a monitor je plochej AOC 17".
Zajímá mě jestli si mám pořídit novej zdroj, grafárnu nebo snad monitor nebo existuje možnost jak tenhle problém vyřešit.... Budu vám vděčnej za rady
P.S. Na http://www.extreme.outervision.com/ mi vyšlo, že má sestava se vším všudy potřebuje 215W....
A) Je slabý zdroj
B) Obrazovka nezvládá rozlišení apod.
Kdo má pravdu?
Každopádně můžu vyloučit, že se problém odstraní instalací starých ovladačů, vyzkoušel jsem troje včetně 78.01 co pomohly kolegovi, ale nic se nezměnilo.
Ještě uvedu že můj zdroj je neznačkový 400W a monitor je plochej AOC 17".
Zajímá mě jestli si mám pořídit novej zdroj, grafárnu nebo snad monitor nebo existuje možnost jak tenhle problém vyřešit.... Budu vám vděčnej za rady
P.S. Na http://www.extreme.outervision.com/ mi vyšlo, že má sestava se vším všudy potřebuje 215W....
- neummi
- Začátečník

-
- MireC22
- Začátečník

-