Hledám kvalitní 2:1 soustavu do 1300kc

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Návštěvník

Hledám kvalitní 2:1 soustavu do 1300kc

Příspěvek od Návštěvník »

Hledám kvalitní 2:1 soustavu do 1300kc se subwoofrem.Jaké mi doporučíte??
známý mi poradil tyto ale ještě nejsem pevně rozhodnut.

Kód: Vybrat vše

http://reviews.digitaltrends.com/review839.html
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Z3 jsem měl možnost vyzkoušet a hrajou dobře. Jen se mi zdálo, že mají trochu přebasovanej subwoofer, který se navíc nedá regulovat přes centrální ovládání (regulátor je umístěn přímo na něm). Řešení kabeláže také není ideální. Také konektor pro sluchátka na dálkovém ovladači je tak blbě zkosenej, že tam "tlustej" jack od kvalitnějších sluchátek zkrátka nenarveš.

Nakonec jsem si pořídil Z4 a jsem spokojen.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

už v názvu je paradox - za 1300 se prostě nic kvalitního koupit nedá. pokud ale chceš za 1300 to nej, tak doporučuju taky Z3 nebo nějaký creative Pxxxx
a ještě líp bys udělal kdybys koupil jen 2.0
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Návštěvník

mam doma starej subwoofer od vegy, tak mozna zvazim koupi 2:0 jake byste mi doporucili??
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Crash myslel 2.0 repra k PC. Kdyby jsi to chtěl s tím subwoofrem, tak by jsi musel ještě kupovat zesilovač.
Návštěvník

Max Casper píše:Z3 jsem měl možnost vyzkoušet a hrajou dobře. Jen se mi zdálo, že mají trochu přebasovanej subwoofer, který se navíc nedá regulovat přes centrální ovládání (regulátor je umístěn přímo na něm). Řešení kabeláže také není ideální. Také konektor pro sluchátka na dálkovém ovladači je tak blbě zkosenej, že tam "tlustej" jack od kvalitnějších sluchátek zkrátka nenarveš.

Nakonec jsem si pořídil Z4 a jsem spokojen.
no nevim ale asi si je koupim, zalezi mi hlavne na zvuku a na vizualnim vzhledu mi az tak moc nezalezi....
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

<soldi3r> píše: no nevim ale asi si je koupim, zalezi mi hlavne na zvuku a na vizualnim vzhledu mi az tak moc nezalezi....
Myslíš Z3?Ty si kupujou lidi právě kvůli tomu vzhledu.Ten reproduktorek,co je v satelitech toho moc nezahraje.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Návštěvník

hmm, no nevim ktere ted jsem uz uplne zmateny :) jsem ochodten dat 1500 ale musi tam bejt hlavne Subwoofer....na vzhledu a praktickemu vyuziti nezalezi hlavne at dobre hrajou
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Tady si můžeš přečíst recenzi v češtině na Z3, v podstatě potvrzuje to, co jsem napsal. http://mag.repro.cz/view.php?cisloclanku=2005053001

Jinak právě ty satelity hrajou celkem slušně, narozdíl od subwooferu.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Spirit_Crusader
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spirit_Crusader »

Ty z3 se ale uz nevejdou do 1300 ne? :) Spis do 1800 by se vesli. Ale priste pri vyberu nazvu thredu bacha na audiofily :)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

aaa už to začíná :-) ano, víme že stačí ukázat prstem "ano, tyhle sou nejlepší za 1500 co seženeš" ale při pomyšlení co se dá za 1500 spáchat stavbou musíš uznat že se na ty repráky musíme koukat shora :razz:
Návštěvník

vim uz se tam nevejdou ale jen tak sem se na ptal, doporucil mi je známý :)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

crashPC píše:aaa už to začíná :-) ano, víme že stačí ukázat prstem "ano, tyhle sou nejlepší za 1500 co seženeš" ale při pomyšlení co se dá za 1500 spáchat stavbou musíš uznat že se na ty repráky musíme koukat shora :razz:
kreši,už se těším,až něco postavíš a nafotíš nám to tady.Když se mi to bude líbit,objednám si u tebe taky jednu sestavičku.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Nobody: ano, aaaano :lol: . Nejsem žádnej mistr řemesla ale vim že za tyhle prachy udělám něco lepšího. teď sem koupil auto a tak až ho dám dokupy a budu vědět kolik zbylo kapříků, tak hned něco udělám. (do auta a možná i domu)
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

sice to neni k tematu ale kdyz sez takovej mistr :roll: ...kdyz stavim uzavrenou ozvucnicu tak staci jenom nejakej pridelat odhlucnovaci material na steny nebo tim musi byt vystlanej celej vnitrek ?diky
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to záleží na tom jakej máš objem a jaký má parametry reproduktor cos do tý ozvučnice nainstaloval. sou situace kde neni potřeba žádnej materiál, jindy musíš vyplnit zkoro celou ozvučnici. mě se osvědčilo prostě tam naprat 10cm molitanu, a výsledek nikdy nebyl špatnej. (to sem ale nevěděl parametry reproduktoru) když sem vycpal ozvučnici uplně, tak ten reprák hrál víc uhuhlaně.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“