Pomoc se stránkami

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pomoc se stránkami

Příspěvek od uraf »

Zdravím, mám hosting na wz.cz a udělal jsem si stránky(vzor www.egca.net)
, hodil jsem je přes ftp na server, ale oni něchtěji naběhnout, v tomhle jsem uplna lama, takze prosím slitování? :?
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Jo ještě upřesnění, nechou najet znamená, že se mi ukáže reklama a nic víc(bílá plocha) :?
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

link na ty WZ stranky?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

jj, sorry, zapoměl www.uraf.wz.cz
mám takový dojem že jsem něco blbě udělal, protože, když to spustím index.htm na počítaču, tak najede vše jak má, ta stránka je rozdělena na 6 částí ( main.html, topleft.html atd...)
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

WZ reklama se nenakopirovala tam kam mela .. A ani Opera to nezkousne (nebo zkousne, ale neco tam chybi, nevim, nezkoumam)..

Donut WZ reklamu aby sla tam kam ma ..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

? teda nevim jak je to u framu,(asi to funguje podobně jak u php Incude), ale proste podle me mas cely kod divny ... nemas tam ani body a v tom by mely byt ty framy..to takhle delat nemuzes... musis tam jak ti konci <head> napsat <body>ty tvoje framya pak zas </body>
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

D4fed píše:? teda nevim jak je to u framu,(asi to funguje podobně jak u php Incude), ale proste podle me mas cely kod divny ... nemas tam ani body a v tom by mely byt ty framy..to takhle delat nemuzes... musis tam jak ti konci <head> napsat <body>ty tvoje framya pak zas </body>
ale prd, framy nemaj <body> </body>, overil sem si to na JPW: http://www.jakpsatweb.cz/ramy.html

// mozna to dela spatny DTD ..

uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Jj. dík za radu s tou reklamou, měl jsi pravdu, ta potvora se nenahrála kam měla, díkec, snad někdy jindy:D:D
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

no dobre no ... to ja nevedel ja delam XHTML+CSS takze nejake zastarale framy sem se ani neucil :-)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“