TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Moderátor: Baneshee
- Voloď
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj, Umbra je zo zaciatku skoro neporazitelna, teda u man aj v pokrocilejsom stadiu hry .... u man sa dala zabit tymi ,,kuzelnymi palicami" ( sry neviem uz jak sa to tam vola ). Len som rychlo klikal mysou a asi za 10s bolo po nej. Tej Umbre sa myslim doplna zivot, asi preto si s nou tak dlho bojoval ( a nic z toho ... ) 
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hovori sa tomu Magic Stuff a je viacero typov takze ak si nezabudol akym typom si ju porazil (fire, shock, ice atd) tak napis, pretoze to je dost dolezite.Voloď píše:jj, Umbra je zo zaciatku skoro neporazitelna, teda u man aj v pokrocilejsom stadiu hry .... u man sa dala zabit tymi ,,kuzelnymi palicami" ( sry neviem uz jak sa to tam vola ). Len som rychlo klikal mysou a asi za 10s bolo po nej. Tej Umbre sa myslim doplna zivot, asi preto si s nou tak dlho bojoval ( a nic z toho ... )
- aoyen
- Začátečník

-
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no podla mna to nepojdeaoyen píše:Detaily mám téměř naplno ale nejslabší věc je u mě harddisk, načítá totiž některé objekty až ve hře a kvůli tomu se to hrozně seká. Neví někdo jestli by nešlo nastavit aby si nahrál všechny věci předem?
a btw na toto sa pytaj v threade
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=63514
- TimTaylor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dotaz...
hraju to za bojovnika s modem OOO. Takova technicka otazka, podarilo se mi najit uz par prima zbrani, ale zatim jen samy slaby stity. kde se da najit nejaky pekny kousek stitu (je mi jedno jestli lehky nebo tezky). A jeste, deadricke zbrane tam jiste jsou, ale co deadricka katana? Pekne me stve ten level - scaling, chci treba skleneny zbrane ale protoze jsem jen na levelu 11 tak mam smulu a musim pockat. Pritom prolejzam veskery ruiny, ale dole u NEJ zloducha najdu prumerny mec za cca 100 zlataku! To se kapku nepovedlu, motivace veskera zadna...
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
- BERTIK
- Začátečník

Ahoj všem
, mám neskutečně velký PROBLéM
!!
Hraji Oblivion, jsem uprostřed nějaké lokace a najednou bum a jsem ve Windowsech s hlasenim o chybe Oblivion.exe. Někdy hraji déle bez problémů a jindy to padá neustále. Zkoušel jsem vše od ovladačů až po hardware, padá to nadále.
Na fanstrankach jsem se docetl neco o pozmenění INI souboru, ale nejak jsem tomu nepřišel na kloub.
Proto Vás, kteří s tímto máte nějaké zkušenosti, prosím, poradte mi !!
DVD s hrou není z počítačové prodejny.
Hraji Oblivion, jsem uprostřed nějaké lokace a najednou bum a jsem ve Windowsech s hlasenim o chybe Oblivion.exe. Někdy hraji déle bez problémů a jindy to padá neustále. Zkoušel jsem vše od ovladačů až po hardware, padá to nadále.
Na fanstrankach jsem se docetl neco o pozmenění INI souboru, ale nejak jsem tomu nepřišel na kloub.
Proto Vás, kteří s tímto máte nějaké zkušenosti, prosím, poradte mi !!
DVD s hrou není z počítačové prodejny.
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
- ChrastyII
- Začátečník

Re: dotaz...
nějak mi to nepasuje...říkáš,že hraješ s OOO, a pak si stěžuješ na lvlscaling...tak hraješ s OOO nebo bez?TimTaylor píše:hraju to za bojovnika s modem OOO. Takova technicka otazka, podarilo se mi najit uz par prima zbrani, ale zatim jen samy slaby stity. kde se da najit nejaky pekny kousek stitu (je mi jedno jestli lehky nebo tezky). A jeste, deadricke zbrane tam jiste jsou, ale co deadricka katana? Pekne me stve ten level - scaling, chci treba skleneny zbrane ale protoze jsem jen na levelu 11 tak mam smulu a musim pockat. Pritom prolejzam veskery ruiny, ale dole u NEJ zloducha najdu prumerny mec za cca 100 zlataku! To se kapku nepovedlu, motivace veskera zadna...
- Thellwin
- Administrátor

Pokračuj raději v tomto threadu - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=440BERTIK píše:Ahoj všem, mám neskutečně velký PROBLéM
!!
...
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

Dali jste někdo ty mody v rámci "expansionu" Knights of the Nine?
Už jsem to tady avizoval (asi zbytečně ve zvláštním threadu...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... light=nine)
Já to odehrál, a musím se přidat k řadě recenzí, že tedy nic moc a spíše než datadisk to je skutečně jen souborem oficiálních modů pro hru, z nichž některé nemají ani questovou povahu. A ty, co ji mají, jsou krátké, samotné KotN nevyjímaje. Ale pro fanoušky Elderscrolls je to přesto povinnost
. Po jejich odehrání Vám zůstanou v ruce i nějaké zajímavé itemy, jako např. vynikají Mehrunes Razor s kouzlem Daedric Banishment
nebo i kompletní brnění Křižáka devíti, toť ze samotného KoTN. A když nehrajete za fighter postavu a brnění se Vám nehodí, můžete to vždy prodat, že...
Co se mi také líbilo byla ledová Wizards Tower.
No, vše se to ale odehrává pořád v původním prostředí, proto se už velmi těším na The Elder Scrolls IV: Oblivion - Shivering Isles odehrávající se ve zcela novém originálním prostředí
. Vychází už za měsíc.
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1915
Už jsem to tady avizoval (asi zbytečně ve zvláštním threadu...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... light=nine)
Já to odehrál, a musím se přidat k řadě recenzí, že tedy nic moc a spíše než datadisk to je skutečně jen souborem oficiálních modů pro hru, z nichž některé nemají ani questovou povahu. A ty, co ji mají, jsou krátké, samotné KotN nevyjímaje. Ale pro fanoušky Elderscrolls je to přesto povinnost
Co se mi také líbilo byla ledová Wizards Tower.
No, vše se to ale odehrává pořád v původním prostředí, proto se už velmi těším na The Elder Scrolls IV: Oblivion - Shivering Isles odehrávající se ve zcela novém originálním prostředí
http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1915
show must go on..
- fps
- Začátečník

naintaloval sem češtinu (Oblivion CZ standard 105) mam dotaz co vše je v češtině zda taky mluvené slovo nabo jen titulky díky
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- Sak
- Začátečník

-
- BERTIK
- Začátečník

Ahoj kluci, zažili jste někdo podobný problém jako já? Postavu mám na 21 levelu (rasa Nord) a bydlím v domě v Anvilu (tam, kde je maják) po tom, co jsem ho koupil za 5000 a vyhnal z něj duchy. Pak jsem plnil úkol pro mága ze Cheydinalu, který po mne chtěl zmrazené slzy rytíře ukryté v ledové pláni blízko Brumy. Ty jsem mu donesl, dostal jsem odměnu a od té doby se zjevují vždycky tři duchové, kteří, když je usmrtím, po nějaké době se zjeví znovu... a pořád dokola.
Taky jsem se někde předtím nakazil nějakou plísní a bohužel jsem nestihl zajít do kostela k oltáři, tak nevím, jestli je to i tím. A ještě jsem si nainstaloval mód Hlad Žízeň Spánek.
Poraďte, jestli víte. Taky by mne zajímalo, jak léčit jiné nemoci, než je úpírství a jak zahnat žíze'n, když po čase na tuto umřu poté co mi slezou na minimum nebo na 0 všechny hodnoty (výdrž, atd...).
Děkuji předem za drahocenné rady.
pozn. FANstránky nepomohly
Taky jsem se někde předtím nakazil nějakou plísní a bohužel jsem nestihl zajít do kostela k oltáři, tak nevím, jestli je to i tím. A ještě jsem si nainstaloval mód Hlad Žízeň Spánek.
Poraďte, jestli víte. Taky by mne zajímalo, jak léčit jiné nemoci, než je úpírství a jak zahnat žíze'n, když po čase na tuto umřu poté co mi slezou na minimum nebo na 0 všechny hodnoty (výdrž, atd...).
Děkuji předem za drahocenné rady.
pozn. FANstránky nepomohly
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
help! mam problem jak svina. z nudy som pozral jakesi byliny co som mal u seba a ono mi zacal permanentne klesat health! nejde s tym nic urobit! hore mi bezal odpocet asi toho efektu tak som si doplnal health a cakal kym prestane. ale ked skoncil odpocet ikonka tam ostala a healty idu dole dalej! ma to postupne zabija. najblizsiu poziciu mam savnutu dost daleko. este level dozadu
pls help!

- Shack
- Začátečník

- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kupco
- Začátečník

A co si to pojedol???
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- Shack
- Začátečník

- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kupco
- Začátečník

No tak podla tohoto (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Flax_Seeds) Flax seeds skutocne nicia zdravie... Mozno si sa ich prejedol
Nenasiel som ale nic o tom, ze by ten efekt mal byt permanentny...
Skus zjest nejake bylinky z tohoto zoznamu - pravy stlpec asi v strede (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Alchemy_Effects), ktore zdravie obnovuju, mozno to pomoze... Ale fakt neviem, preco sa napchavas semienkami?

Nenasiel som ale nic o tom, ze by ten efekt mal byt permanentny...
Skus zjest nejake bylinky z tohoto zoznamu - pravy stlpec asi v strede (http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Alchemy_Effects), ktore zdravie obnovuju, mozno to pomoze... Ale fakt neviem, preco sa napchavas semienkami?
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),