Gembird WCS-YF-1A 5.1 jak hrají ve srovnání s konkurecní???

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mexx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od mexx »

[quote="mk1141"]Neviem či tu ešte niekto zareaguje, ale našiel som tieto repro za dobru cenu, no neviem či to nahodou nie je chyba http://www.shop-it.sk/efn/?Mode=Sti&StiId=48112[/quote

sel bych asi radeji do jinych. sice hrajou docela obstojne, ale docela v nich bzuci... nevim zda se jim to u novejsich podarilo odstranit. sel bych asi na jistotu do nejakejch geniusu
Atlon XP1700+@2600+(12,5*166),zdroj Fortron FSP350-60PN(PF) 350W,Asus A7N8X,RAdeon9800 Pro + VGAsilencer, A-Data 512MB 500MHz,SB Live 5.1, SeagateBarracuda 200GB, Gembird-wcs-yf-1a

Intel C2DE6300 @ 3,2 GHz , Abit IP35, GEIL 2x1GB Ultra, X1950XT-Accelero S1+FAN AC 120 PWD, 320GB Seagate 7200.10, Seasonic 430W, Case: CM Centurion 532+AC 120 PWD
mixo
Nováček
Nováček

Příspěvek od mixo »

Čaute
kupil som si tieto repraky a mam ich zapojene na DVD prehravaci. Mam ale taky maly problem, ked pridam hlasitost, tak vzdy na desiatkach (30,40,50...dB) sa zvuk strasne zosilni oproti predchadzajucej hlasitosti a ked pridam dalej o jeden (31,41,51...) tak sa zase upravi (zoslabi) na normalnu hlasitost. Je to dovod na reklamaciu???
Eros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eros »

mixo píše:Čaute
kupil som si tieto repraky a mam ich zapojene na DVD prehravaci. Mam ale taky maly problem, ked pridam hlasitost, tak vzdy na desiatkach (30,40,50...dB) sa zvuk strasne zosilni oproti predchadzajucej hlasitosti a ked pridam dalej o jeden (31,41,51...) tak sa zase upravi (zoslabi) na normalnu hlasitost. Je to dovod na reklamaciu???
toto iste spravili aj mne ale nejak ked som im vynadal tak to same preslo :)
viem ze som ti tym neodpovedal ale stalo sa to aj mne a same to preslo tak som to uz neriesil
ci to je dvovod na reklamaciu neiem
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. (Albert Einstein )
CPU:Intel P4 1400MHz MB:MSI MS-6566 Memory:512MB DDR VGA:ATI Radeon 9100 64MB Sound:SB Live 5.1-Player + Gembird WSC-YF-1A DVD:LG GSA-4163B Monitor:LiteOn C1771NST Storage:160GB ATA Seagate Keyboard:A4-Tech KBS-8 Mouse:A4-Tech WOP-35
marvel515
Nováček
Nováček

Příspěvek od marvel515 »

Caute

Vím ze uz je to opravdu starý topic ale už si nevím rady....
Můze mi prosím nekdo strucně vysvětlit jaky je rozdíl mezi starou a novou verzí ? Opravdu vážně uvažuji o koupi ale za boha nemuzu najít jediny e-shop kde by pravě tyto repra prodavaly. Bud jsou to verze s 35W subwooferem nebo právě starší verze a to nevím jestli ubec mají správně napsano 60W nebo spravny obrazek.
Zde jediny shop kde sem narazil na Gembirdy s 60W wooferem bohužel starší verze.

Ne ze by vadila starší verze ( dokonce se mi i libi vic nez nova. ) ale právě nevím jaky je rozdíl mezi starou a novou...

btw. mají obě verze uchytky na zed ?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“