problem s video out u NB Siemens Amilo M1450G
Moderátor: Don
- termit256
- Začátečník
-
problem s video out u NB Siemens Amilo M1450G
Nemuzu zprovoznit druhy monitor (TV pripojena pres s-video) u uvedeneho NB. V Zobrazeni-Vlastnosti mam 2 monitory, ale ten druhy (tv) je neaktivni. V ovladacich to hlasi "pripojte druhy monitor". Udajne to do jiste doby fungovalo, ale ted ovladac jakoby nemohl druhy monitor najit. Nebo se toto tyka pripojeni klasickeho monitoru a TV pres S-video out se pripojuje uplne jinak?
- Josko
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak nastav vynútiť detekciu TV a fungovalo ako že je stále pripojená, inak je to v EN: Force TV out detection.
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- termit256
- Začátečník
-
jenze tam vubec nic o TV neni. Grafika ma nejaky Intelacky chipset s jemu odpovidajicim ovladacem a jedine misto kde by mohlo byt nejake nastaveni druheho monitoru je vyzva na pripojeni dalsiho monitoru. Pripada mi to, ze NB potazmo ovladac by mel nejak detekovat pripojenou TV, ale nedekuje a proto se nikde neobjevi.
- termit256
- Začátečník
-
- rabinjakob
- Začátečník
stejny problem
Ja mam uplně stejny problem na Aceru 3692WLMi 120 taky mi nefunguje vystup na tv a to jsem uz skousel snad vše pokud někdo víte jak na to prosim vas o rady.Mimochodem používám na to redukci z Radeonu 9550 napadlo me jestli nahodou není pro připojeni pomocí te redukce více norem jako je třeba u scartu.nevite nahodou nekdo neco o tom??