WD2500KS a instalace XP
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- RadekPraha
- Začátečník

-
WD2500KS a instalace XP
Mam desku MSI KT6 Delta,koupil jsem novy HDD WD2500KS - nejdou nainstalovat okna.
Pri bootu,po zmacknuti F6 to ukaze,ze tam HDD je,ale pak,kdyz dam enter na instalaci na C: ci kamkoli jinam,to pise,XP musi zapsat soubory,ale tento disk neni kompatibilni
Zkousel jsem menit velikost oddilu,odebirat,vytvaret
Jumper mam na omezeni na Sata1..
Pri spusteni XP z jineho HDD pak tento v XP pracuje ok
Pri bootu,po zmacknuti F6 to ukaze,ze tam HDD je,ale pak,kdyz dam enter na instalaci na C: ci kamkoli jinam,to pise,XP musi zapsat soubory,ale tento disk neni kompatibilni
Zkousel jsem menit velikost oddilu,odebirat,vytvaret
Jumper mam na omezeni na Sata1..
Pri spusteni XP z jineho HDD pak tento v XP pracuje ok
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
co treba ovladace k sata portum
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- RadekPraha
- Začátečník

-
Mozna to budou ovladace,ale stahnul jsem ovladace,co jsou na strankach Western Digital.Zkousel jsem i ty ze stranek MSI...
Ted jsem zkousel instalovat,s tim,ze jsem tam nechal systemovy disk na IDE,to vse slo ok,XP se nainstalovaly,ale pak kdyz jsem disk na IDE dal pryc,tak XP nenabehnou a problem zustava stale stejny
Ted jsem zkousel instalovat,s tim,ze jsem tam nechal systemovy disk na IDE,to vse slo ok,XP se nainstalovaly,ale pak kdyz jsem disk na IDE dal pryc,tak XP nenabehnou a problem zustava stale stejny
- zombux
- Odborník PCT

- ctrl_j
- Začátečník

-
Jestli ti nefunguje tohle -> http://us1.msi.com.tw/support/dvr_exe/m ... Floppy.zip tak je chyba nekde jinde
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- RadekPraha
- Začátečník

-
- RadekPraha
- Začátečník

-
- Shit
- Odborník PCT

zombux píše:potřebuješ ovladače pro SATA port na desce, dost možná byl na disketě dodávané s deskou
Kód: Vybrat vše
http://download.nforce.cz/VIA_8251_F6.rar- Kvasar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
- RadekPraha
- Začátečník

-
- Partyman
- Mírně pokročilý

-
myslím, že vyčerpávajícím způsobem je to popsáno tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31376
,,Vyhrát v internetové diskusi je jako vyhrát na paraolympiádě.Ať vyhraješ,nebo prohraješ pořád jsi mrzák''