Windows mobile
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- santa999
- Začátečník

Windows mobile
Mohu si v domácích podmíkntách sám přeinstalovat windows v mobilu nebo je to moc obtížný???A dají se vůbec někde sehnat, třeba stáhnou z netu???Začaly mi nějak blbnout a v záruce už boužel mobil není.Díky za všechno 
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- santa999
- Začátečník

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- soldi3r.us
- Nováček

Re: Windows mobile
jj určitě to jde, zeptam se známého ten to dělá každý týden....santa999 píše:Mohu si v domácích podmíkntách sám přeinstalovat windows v mobilu nebo je to moc obtížný???A dají se vůbec někde sehnat, třeba stáhnou z netu???Začaly mi nějak blbnout a v záruce už boužel mobil není.Díky za všechno
- santa999
- Začátečník

Re: Windows mobile
Ok, dík moc, budu ti vděčný za každou radu.soldi3r.us píše:jj určitě to jde, zeptam se známého ten to dělá každý týden....santa999 píše:Mohu si v domácích podmíkntách sám přeinstalovat windows v mobilu nebo je to moc obtížný???A dají se vůbec někde sehnat, třeba stáhnou z netu???Začaly mi nějak blbnout a v záruce už boužel mobil není.Díky za všechno
- soldi3r.us
- Nováček

- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- santa999
- Začátečník

- Holda
- Středně pokročilý

- santa999
- Začátečník

Dělám to podle toho a pořád nic našel sem i přímo můj stroj http://www.modaco.com/lofiversion/index ... 13022.html
Ale nevím co děláš špatně, pořád držím ty dva čudlíky pak stisknu na 1-1,5sekundy tlačítko na zapínání (pořád držím jak vůl ty dva) a pořád se nic neděje.
- Holda
- Středně pokročilý

- santa999
- Začátečník

- Holda
- Středně pokročilý