Tak sem COH zapl znova a stalo se mi to samí, ale restartoval se mi celej komp. Nevíte čim to může bejt??
Možná to je tim, že sem včera nainstaloval Catalyst 7.1. Může to být tim?
// teplota byla cca. 53°což neni moc...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Zkus ty co jsem postoval, více se o nich dočteš na té stránce ke stažení...Já ovladače dám normálně odinstalovat buď přes přidat/odebrat programy anebo přes Atiuninstall,nevím teď z hlavy,jak se ten soubor přesně jmenuje,ale najdeš ho ve složce,kde máš ovladače nainstalované... (tipnul bych si,že postup přes přidat/odebrat programy spouští právě ten soubor Atiuninstall,takže to je imho jedno, jak je odinstaluješ...)vikicek píše:Tak se mi to stalo zas i s těma 6.12![]()
![]()
Ještě zkusim ty, co jsi mi postnul, ale pak už fakt nevim![]()
BTW jakej je SPRÁVNEJ postup odinstalování a nainstalování ovladačů?
Někde sem četl, že se má používat driver cleaner, ale někdo řiká, že prej nějak ku*ví systém nebo co

To je mi jasný, jak se odinstalujou, ale jestli používáš nějakej driver čističlOOkIN píše:Zkus ty co jsem postoval, více se o nich dočteš na té stránce ke stažení...Já ovladače dám normálně odinstalovat buď přes přidat/odebrat programy anebo přes Atiuninstall,nevím teď z hlavy,jak se ten soubor přesně jmenuje,ale najdeš ho ve složce,kde máš ovladače nainstalované... (tipnul bych si,že postup přes přidat/odebrat programy spouští právě ten soubor Atiuninstall,takže to je imho jedno, jak je odinstaluješ...)vikicek píše:Tak se mi to stalo zas i s těma 6.12![]()
![]()
Ještě zkusim ty, co jsi mi postnul, ale pak už fakt nevim![]()
BTW jakej je SPRÁVNEJ postup odinstalování a nainstalování ovladačů?
Někde sem četl, že se má používat driver cleaner, ale někdo řiká, že prej nějak ku*ví systém nebo co

Ale mě to blbne jen u CoH....ehm ale teda např. GTR2 mi najednou vůbec nejde spustit, když to chci zapnout, tak mi to hned hodí windowsovskou hlášku o chybách..ale jiný hry jsou 100%.h4__ píše:ehm, toto me delalo na X850XT, bylo to slabym zdrojem, je mozne ze mas vadny zdroj, ale prvni bych zkusil vsechny SW moznosti...

Co jsem zběžně našel na webu z různých zdrojů:vikicek píše:ehm prosimtě v čem sou lepší ty NGO?
Anglinu se teprve učim

No, já sem nainstaloval ty starý orig. z céda a zatim nemám problémkoudy42 píše:Mám stejný problém sice na poněkud starší kraksně, ale myslím že to je tou sh*t grafikou, protozže je značky ASUS kontertně radeon 9200SE 128MB,dále mám Z.D. gigabyte KT880 a procak sempron 2800+,512MB a 300W zdroj a také se m istává, že hra se z ničeho nic přepne do woken a píše to že VPU recover restartoval softwarově grafický akcelerátor a jak to udělá tak po třetí tak to zatuhne natvrdo a restart.zajímavé, že to dělá u her které čerstvě naistaluju a po nějaké době hraní to přestane jako by si na ně ta podělaná grafika 'zvykala'.jinak je ti asi jasné, že s tímhle šmejdem nehraju nic extra max. Call of duty 2,NHL2007 ap.... taky si nevim rady zkusil jsem moře ovladačů i utilit. Kdo by věděl co s tím předem díky...

No jo, stála 8000Kč....ale zase já mam komp jednou za 5 letkoudy42 píše:No kamarádi mě rovnou odkazovali na ASUS co sídlí tu v Ostravě-Hrabové, ať si tam zavolám jestli je ta grafika od nich kompatibilní s tou mojí deskou GIGABYTE KT880, ale tak pro takového mrzáka za pár stovek jako je 9200SE se nebudu už namáhat mám ji v kompu na kolejích a tam moc nehraju a přemýšlím, že jí za pár stovek prodám nebo věnujia pořídím si nějaký zastup taky v řádech pár stovek jako radeon 9550 nebo 9600. Jinak koukám, že máš pěkně vypilovaný komp
. Na tom hry frčí jedna báseň, i když já nikdy nebyl takový zapovězený pařan, že bych dal do grafiky nad 5 tisice ap, ale proti gustu žádný dišputát. Teď jsem koupil domů ati x1600pro s 128MB DD3, četl jsem tu na forech jak se všem kazila, ale mi zatím jede a tuto koupi jsme volil proto, že se ke mně dostal za 1600,- v OEM verzi respektive jsem dostal jen grafiku
což si myslím je hodně dobrá cena a proto jsem ho bral a jsem spokojený za ty love.