Problem je nasledovny: castokrat sa mi stava pri bootovani (cca 50% pripadov), ze win nabehne ok, ale miesto normalneho ovladaca ku GeForce mi natiahne vgasave.drv pri rozliseni max 1400x1050-16bit. Device Manager je ok, ziadne konfliky, vsetko sa tvari akoby nic, len tu grafiku mam v savemode. Po dalsom reboote je to uz zvycajne ok, ale stalo sa mi ze ani 10 rebootov nepomohlo a bezal som stale v savemode. Aktualne mam verziu 66.81, skusal som aj 71.84, takisto najnovsi 9x.xx, ale nemyslim ze by chyba bola v ovladaci. Pretrvavajuce problemy ma donutili preinstalovat windows (sqely, rychly, orezany n-liteom

) , ale problem sa objavil znova aj po plnej standardnej instalacii XP. Samozrejme mam vsetky ovladace "up to date", vratane chipsetu. Skusal som aj vgasave zakazat, ale docielil som len toho ze po nabootovany ma privitala cierna obrazovka a dalo mi prace to dat zas dokopy. Som uz zufaly, ziadne rady nepomahaju, dalsie reinstalovanie windowsu neberiem ako riesenie (customizacia zabera vela casu).
Budem vdacny za akukolvek zmysluplnu radu.
Update: po dnesnom rane uz nabieha grafika IBA do savemodu