Upgrade grafiky + "zdroj"

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Godzzila píše:A tomu že změna zdroje mi ušetří peníze za elektřinu teda moc něvěřim. :-)
a to teplo co ti zdroj vyreproduje je co? Neefektivne vyuzita energie. Proto se u zdroje uvadi ucinnost(teda ty lepsi znacky se tim chvali, ty horsi o tom mlci a musis si to najit v datasheetu)

ucinnost se uvadi v %. Takze pokud ti sestava zere 300W a tvuj zdroj pri 300% ma uccinost 60% tak celkova spotreba ze site je 420W
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

[CZ]mike píše:
Godzzila píše:A tomu že změna zdroje mi ušetří peníze za elektřinu teda moc něvěřim. :-)
a to teplo co ti zdroj vyreproduje je co? Neefektivne vyuzita energie. Proto se u zdroje uvadi ucinnost(teda ty lepsi znacky se tim chvali, ty horsi o tom mlci a musis si to najit v datasheetu)

ucinnost se uvadi v %. Takze pokud ti sestava zere 300W a tvuj zdroj pri 300% ma uccinost 60% tak celkova spotreba ze site je 420W
Fakt jo??
Hele že mi je 15 neznamena že sem nikdy nebyl ve škole...
Todle se snad bere i na zakladce... ja to samozřejmě vím jen nechápu jak mi změna zdroje "ušetří tisíce korun" jak tady nejmenovaný tvrdí..
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Jinak konec OT. rád bych tedy chtěl vědět přímo jakou grafiku.
Takže nVidii Geforce 7600 (asi GS s DDR3 paměťma)
Nezáleží na tichosti, hlavní priorita je cena + kvalitní výrobce + přetaktování

Je jedno z jakého českého e-shopu.

Děkuji za pomoc s výběrem.. :-)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Ty chces vymenit tu 6600 za 7600GS-ko?

No jako vykon slusnej, ze ten peniz.. Ale prijde mi to takovy upgrade nemastny neslany... Asi bych s koupi poseckal.. To je ale vec nazoru..

Do 3800Kc?

Tak 7600GT od Gigybate s pasivnim chlazenim SilentpipeII
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Palec123 píše:Ty chces vymenit tu 6600 za 7600GS-ko?

No jako vykon slusnej, ze ten peniz.. Ale prijde mi to takovy upgrade nemastny neslany... Asi bych s koupi poseckal.. To je ale vec nazoru..

Do 3800Kc?

Myslíš že rozdíl ve výkonu nebude znatelný?
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Palec123 píše: Do 3800Kc?

Ta je na mě moc drahá stojí přez 4k.
A chci ji vyměnit za 7600GS s DDR3 paměťma cože je (možná nevíš) podtaktované GTčko
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Godzzila píše:
Palec123 píše: Do 3800Kc?

Ta je na mě moc drahá stojí přez 4k.
A chci ji vyměnit za 7600GS s DDR3 paměťma cože je (možná nevíš) podtaktované GTčko

Kód: Vybrat vše

http://vip.megahry.eu/zbozi/gigabyte-nx76t256d-g7600gt-256mb-ddr3-hs-dvi-tv-o/detail.aspx?p=z:86612
Pripraveno k odberu..

Samozrejme, ze vim o 7600GS s DDR3.

Jenze jaksi to chlazeni karet se muze jit vysmat, proti tomuhle bezkonkurecnimu chlazeni od gigabyte :wink:

Ale jak chces.. Kdyz koukas po kazdym padosu, tak kup 7600GS s DDR3..
Kazdy ma jine priority a ja nechci vecer sedet u vysavce.. A proto jsem volil chladice vesmes pasivni. Nevim proc v dnesni dobe heatpipe chlazeni, bych mel poslochat 5cm vrtulku..
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Palec123 píše:
Godzzila píše: Ta je na mě moc drahá stojí přez 4k.

Kód: Vybrat vše

http://vip.megahry.eu/zbozi/gigabyte-nx76t256d-g7600gt-256mb-ddr3-hs-dvi-tv-o/detail.aspx?p=z:86612
Pripraveno k odberu..

Samozrejme, ze vim o 7600GS s DDR3.

Jenze jaksi to chlazeni karet se muze jit vysmat, proti tomuhle bezkonkurecnimu chlazeni od gigabyte :wink:

Ale jak chces.. Kdyz koukas po kazdym padosu, tak kup 7600GS s DDR3..
Kazdy ma jine priority a ja nechci vecer sedet u vysavce.. A proto jsem volil chladice vesmes pasivni. Nevim proc v dnesni dobe heatpipe chlazeni, bych mel poslochat 5cm vrtulku..
Aha tak to pak jo přesně tuhle maj u nas za 5k a na czechcomputeru přez 4k
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

jinak já počítal s tím že vyhodim 5cm vrtulku a dam pod nej 12CM "vrtulku" a necham na nem jen pasiv.... ale kdyz je tady takhle levna pujdu asi do ni. dik moc
Onecar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onecar »

Kup Radeona X1650XT :wink: za 3.900 ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... =28&Vote=2 ). Výkonem překonává GeForce 7600GT a šlape na paty 7900GT, která je ale trochu jinde..

Abys mi věřil, mrkni na testy ( http://www.ddworld.cz/graficke-karty/x1 ... et-11.html ), X1650XT celkem jasně válcuje 7600GT a cenový rozdíl je myslím 20,- CZK.
Walla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walla »

Jája píše:7600GS utáhne jakejkoli dnešní ATX zdroj kterej funguje. Lidi nevěřte těm marketingovejm kecum že je na tu a tu grafiku potřeba XXX Wattovej zdroj. Už z princypu jeto blbost protože zdroj netahá jen grafiku, ááno? 7600GS nebere ani 30W, 7600GT cca 40W.
Skvele, takze uz neusim do meho Della gx260 se 180W zdrojem shanet jinej a narvu tam G7600gsko jak jsem chtel, oleee i like sex, it's niceee :lol:

OT ale pls, cipset je intel 845G, ktery ma jen AGP4x a pisou only 1.5V.Bude mi tam fungovat ta geforce? thx
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Pokud má podporu AGP 4x,8x tak ano
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Onecar píše:Kup Radeona X1650XT :wink: za 3.900 ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... =28&Vote=2 ). Výkonem překonává GeForce 7600GT a šlape na paty 7900GT, která je ale trochu jinde..

Abys mi věřil, mrkni na testy ( http://www.ddworld.cz/graficke-karty/x1 ... et-11.html ), X1650XT celkem jasně válcuje 7600GT a cenový rozdíl je myslím 20,- CZK.
Ano ale pasivní 7600GT za 3750Kč je pro mě mnohem výhodnější.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“