Pinnacle vs. videa z Fraps
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pinnacle vs. videa z Fraps
Cau, mam problem S Pinnacle 10, totiz ked chcem loadnut do projektu nejake video nahrane z frapsov (nekomprimovane .avi), dokaze prehrat len zvuk, nie obraz. Kodeky mam ffdshow. Diky za pomoc.
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin.slampa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin.slampa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to nekomprimovane avi, neviem teda aky format, taky, co nahrava free fraps, a kde teda zozeniem koder? Mam nainstalovane tie kodeky ffdshow.Dzin píše:Tak hlavne musiš mit plnohodnotne kodeky! Ne jen dekoder ale hlavne koder...a avi je jen kontajnetr zaleží jak to je jestli DV, DivX nebo jaky format...
- Maddogg
- Čestný člen

No fraps ma nekomprimované video (několik minut = několik Gb) , ja jsem používal pro naslednou úpravu Sony Vegas a neměl jsem žádný problém .
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude asi DV format to pinnacle načte v pohode ale mám 9tku.PetoS píše:Je to nekomprimovane avi, neviem teda aky format, taky, co nahrava free fraps, a kde teda zozeniem koder? Mam nainstalovane tie kodeky ffdshow.Dzin píše:Tak hlavne musiš mit plnohodnotne kodeky! Ne jen dekoder ale hlavne koder...a avi je jen kontajnetr zaleží jak to je jestli DV, DivX nebo jaky format...
Načti to do GSspotu a uvidime co to je za format.
- squzzer
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
ANo to sem u 10tku slyšel taky 9tka jede bez problemu na tyhle jednoduchy prevody a domaci videa stači bohate...squzzer píše:no já si taky koupil pinnacle 10 a videa z frapse sem převáděl v movie makeru....jinak pinnacle je takovej vychcanej že si u ních musíš tyhle doplňky koupit....a hlavně je to trochu nestabilní program...furt mi to padalo tak jsem teď na ulead video studio)
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- strelec3751
- Nováček

-