(obrázek je odkaz na výrobce)

Moderátor: morke

Práveže je čo riešiť, noctuu by som nikdy nekúpil. Za 1. sú drahé a za 2. cena neodpovedá výkonu. Jediné čo tie fany dokážu je ticho, ale tlačenie a nasávanie vzduchu je za cenu nizkej hlučnosti slabé. Viz test.BubakB píše:Nie je co riesit,Noctua,len ta cena

Mám podobný názor, podle mě je většina větráků na 800 otáček tichá takže bych to spíš viděl jako reklamní tah. Jediná přednost může být snad kvalitní zpracování a dlouhá životnostGarnet000 píše:Práveže je čo riešiť, noctuu by som nikdy nekúpil. Za 1. sú drahé a za 2. cena neodpovedá výkonu. Jediné čo tie fany dokážu je ticho, ale tlačenie a nasávanie vzduchu je za cenu nizkej hlučnosti slabé. Viz test......BubakB píše:Nie je co riesit,Noctua,len ta cena

Ale ten odkaz co uvadis je na 12cm vetráky a zminovana Noctua NF-R8 je 8cm. Ale to rikam jen tak na okrajGarnet000 píše:Práveže je čo riešiť, noctuu by som nikdy nekúpil. Za 1. sú drahé a za 2. cena neodpovedá výkonu. Jediné čo tie fany dokážu je ticho, ale tlačenie a nasávanie vzduchu je za cenu nizkej hlučnosti slabé. Viz test......BubakB píše:Nie je co riesit,Noctua,len ta cena