Podivný problém s Ati CC

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
H.Hladik
Nováček
Nováček

Podivný problém s Ati CC

Příspěvek od H.Hladik »

Zdravím.

Mam problém s Ati ControlCenter a to takovy: presto, ze mam nainstalovane Ati ovladace/CC, MS .NET Framework 2.0 a dokonce mi bezi CLI.exe tak kdys se jakkoli pokusim spustit ACC tak se proste nic neukaze, nehazi to zadne erory nic, grafika bezi ale nemuzu nic nastavit. mam Radeon 9200 driv jsem ati cc vubec nepouzival ale koupil jsem si novy 20" lcd monitor a docelt jsem se o jiste moznosti nastaveni kterou bych rad skusil a nemuzu se do toho ACC vubec nijak dostat. Obavam se, ze je to spis problem Win nezli hw nebo ovladace:( pokud vas neco napada poradte prosim.
Shakur
Nováček
Nováček

Příspěvek od Shakur »

Mě to dělávalo taky, ale je to už delší dobu, takže už si to přesně nepamtuju. Ale myslím, že jsem musel povolit v NODu (nebo jiném av) nějaký soubor, který se spouští s tím CC.. Řešení jsem vygooglil, tak to zkus taky..
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Možná plácnu blbost :oops: , ale nevyžaduje ATi CC DirectX 9?
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Sinpa píše:Možná plácnu blbost :oops: , ale nevyžaduje ATi CC DirectX 9?

stim to nesouvisí, mne to ted dela taky
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

mne se ted vubec nenacetlo ACC u hodin ani jedna ikona ATi ale CLi bezi
H.Hladik
Nováček
Nováček

aticc

Příspěvek od H.Hladik »

Tak jsem to vyresil.

Skusil sem jak pise Shakur zakazat NODu aby lezl do C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE (AMON) a kontroloval CLI.exe (IMON) ale ani pak to neslo takze me napadlo vypnout uplne vsechny bezici aplikace v pravo dole vedle hodin a heureka, zabralo to nastartovala se mi uvodni obrazovka ACC a jak jem do acc jednou vlezl, uz to ted funguje pri kazdem startu pocitace. Kdo mate podobny problem skuste to taky snad to zabere.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“