TV karta Askey CPH-053 a problém se zvukem

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
29041979
Nováček
Nováček

TV karta Askey CPH-053 a problém se zvukem

Příspěvek od 29041979 »

Potřeboval bych radu, pokud někdo řešil podobný problém jako já. Mám zvukovou kartu Askey CPH-053 a po instalaci funguje obraz při propojení přes cinch, ale bohužel zvuk nefunguje. Když se podívám do správce zařízení, tak u položky Audio capture v záložce vlastnosti je napsáno, že nejsou nainstalovány žádné ovladače. Přeinstaluji ovladače, ale stále se tam píše, nejsou nainstalovány žádné ovladače. Karta v konfliktu s žádným zařízením není, ale už nevím co dál. Děkuji všem za Vaše rady a připomínky.
Mája
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Podobny problem

Příspěvek od TimTaylor »

omlouvam se že lezu sem, ale podobnější téma jsem tu nenašel.

Známý si koupil nové PC (s předinstalovanými Win Xp) s TV kartou Winfast TV2000XP WDM. Kartu zprovoznil, připojil na antenu a naladil pár stanic. Problem je v tom, že mu hraje obraz, ale beze zvuku. Obraz je barevny, jdou prepinat programy atd., stejne tak napr. MP3 hrajou jak vino, hry, DivX filmy nebo DVD taky. Zvuk proste ve Windows Xp jde jak ma. Ale jak zapne TV kartu, tak ani boha - Tv programy jsou němé.

Ovladace jsem tam zkoušel dát z prilozeného CD k TV kartě (to PC má asi týden). Nemá internet. V čem muže být chyba? Jede na Win Xp Home, verze driveru TV karty je 3.0.10.98 (doufam ze to nadiktoval dobře).

TV karta se tvari, ze zvuk jede, jde zesilovat i zeslabovat tak jak má, jen není nic slyšet. ("Mute" tlačitko v driverech vypadá, že funguje jak má).

Budu rád za každou radu, díky Tim
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

TimTaylor:
Máš vůbec tuner propojen vnitřním audio kablíkem na konektor CD/DVD na motherboardu? A jestli ano, máš v příslušném menu nastaveno CD In?

Obrázek

zapojení audio kablíku:
http://masek.webzdarma.cz/Kodeky/audioExpert.pdf
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od TimTaylor »

jak říkám, to PC jsem nestavěl já, ale někdo v obchodě a ten tam taky nainstaloval software. Jako přičinu vidim asi ten nezapojený (nebo špatně)zapojený audio kablík mezi TV kartou a matheboardem, takže se na to podívám a kouku se na to. Díky za rady a pomoc, jsem zase o něco chytřejší :oops:
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“