jesli myslis jenom GS tak 400/800 MHz a jestli GS-GS tak 450/1100
EDIT
kvasa píše: ...
hm tak sem se spletl, prave ze ta 7600GT byla ze vsech nejlepsi, ale je tam Gainward 7600GT takze aby mezi nou a tou Palitkou nebyl nejakej velkej rozdil...
cemu neveris? jo a kde sis tu Palit obednal? ze bych to snou zkusil, pac na zive.cz ve foru tam psali ze Palit je neco jako OEM vyrobce nebo co, ale ze jinac je to stejne kvalitni jak ten gainward atd....no a vubec, kdyz mam P4 2.66GZh (nataktovany na 2.9) 768Ram nebude mi to tu kartu brzdit? [/quote]
Naposledy upravil(a) kvasa dne ned 4. úno 2007, 00:34, celkem upraveno 1 x.
kvasa píše:
cemu neveris? jo a kde sis tu Palit obednal? ze bych to snou zkusil, pac na zive.cz ve foru tam psali ze Palit je neco jako OEM vyrobce nebo co, ale ze jinac je to stejne kvalitni jak ten gainward atd....no a vubec, kdyz mam P4 2.66GZh (nataktovany na 2.9) 768Ram nebude mi to tu kartu brzdit?
neverim, ze by tam byl zasadni rozdil.
kamos mi ji v pondeli priveze z Nemecka, jinak ji maj na rsc computer nebo jak se to jmenuje, nekde vis je odkaz.
A zkracovat umime
//Thellwin - zkracovat možná umíme, ale neděláme to. Tak by nebylo do věci s tím začít ...
neverim, ze by tam byl zasadni rozdil.
kamos mi ji v pondeli priveze z Nemecka, jinak ji maj na rsc computer nebo jak se to jmenuje, nekde vis je odkaz.
A zkracovat umime
tak pak pls rekni jak na tom ta grafika je, a kdyztak pak napis co mas za pc, abych si to mohl porovnat:)
SpeedyJ píše:v pondeli mi prijde XpertVision/Palit 7600gt 575/1500 MHz, tak jsem zvedavej jakej bude rozdil proti me soucasne 5200
Jdu udelat jeste test ty soucasny shitky
na CZC mají dostupnou 7600 GS od gainwardu v golden sample. má to DDR3 a vyšší takty. jak moc velký to bude rozdíl mezi "normal GS" a touhle GS, která má vyšší takty a lepší paměti?
Proofy píše:na CZC mají dostupnou 7600 GS od gainwardu v golden sample. má to DDR3 a vyšší takty. jak moc velký to bude rozdíl mezi "normal GS" a touhle GS, která má vyšší takty a lepší paměti?
za ty 3100 bych ani nepremejslel a sel do ní a jelikoz je to golden sample, takze tam je urcite mezera a DDR III pameti taky udelaj svý
Proofy píše:na CZC mají dostupnou 7600 GS od gainwardu v golden sample. má to DDR3 a vyšší takty. jak moc velký to bude rozdíl mezi "normal GS" a touhle GS, která má vyšší takty a lepší paměti?
za ty 3100 bych ani nepremejslel a sel do ní a jelikoz je to golden sample, takze tam je urcite mezera a DDR III pameti taky udelaj svý
o kolik zhruba bude mít vyšší výkon než standard GS? jsou někde nějaký testy té gráfy? máte ji někdo?
v agp se snad 76GS s ddr3 nedela, a s ddr2 se na 68GT nechyta ani po pretaktovani
edit, sorry nevsim sem si
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty