Samsung SyncMaster 960BG

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
luco7
Nováček
Nováček

Samsung SyncMaster 960BG

Příspěvek od luco7 »

Mate niekto teno monitor ? ak ano ake mate snim skusenosti ??

Ja tento monitor mam a som vrcholne nespokojny vyrobca udava odozvu 4ms ale mne to pripada ako prve LCD com maju odozvu 30 ms pri rolovani textu na webe sa po texte zanechava dlha stopa a riadky sa prakticky zlievaju do kopy a najhorsie je to s modrou farbou na PCtuningu
vazne ta odozva je uplne o nicoma to nehovorim o hrach napr. GTA:SA ked sa postavim na ulicu tak za autom ide az 0.5 az 1 Cm stopa ktora skace za autom a uz vobec nehovorim o programe PixPerAn :cry:

Ten super monitor nemaziadne tlacitka musi mat soft. ktori je o nicom pri behu mi bere 99% vykonu procesora a ked ho necham minimalizovany tak po 3 az 5 minutach zamrzne cele PC (instaloval som new win a catalist 7.1 . mam 9600pro)
Niekde na nemeckom fore som cital nieco o zlej elektronike tak nevimem.

takze ak ste sa stretli s tymto uzastnym mojitorom tak sa podelte o vase pocity. Alebo mi poradte co mam spravit aby to nebolo take zle.

dakujem
Midiman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Midiman »

Ja mam 760bf a jsem spokojenej.A s tim zamrznuti pc to dela ten program od nich v kombinaci s nod32.Ja ho tez nemam naistalovanej,k nicemu ho nepotrebuji.
CPU: AMD Phenom 9950 BE MB: GA-MA790FX-DQ6 RAM: A-DATA Extreme edition 2x2048 DDR2 800+CL4 VGA: nVIDIA GeForce 7600 GS HDD:Samsug F1 640GB + Samsung F1 750GB Zdroj: 420w Monitor: LCD 17'Samsung 760BF Zvukovka: X-FI Extreme Music Repro: Logitech Z-5500 Mouse: Genius ERGO-815 Keyboard: Logitech G11
luco7
Nováček
Nováček

Příspěvek od luco7 »

Midiman píše:Ja mam 760bf a jsem spokojenej.A s tim zamrznuti pc to dela ten program od nich v kombinaci s nod32.Ja ho tez nemam naistalovanej,k nicemu ho nepotrebuji.
aha to som nevedel ze to roby s nod32 ale ako to ze nepotrebujes ten program ? sak ten monitor nema zadne tlacitka tak ako nastavujes jas ? sak cez den treba iny ako v noci

a odozva sa ti zda byt v poriadku ? nerozmazavaju sa ti pismena pri rolovani az moc ? (nie rolovanie koleckom ale ked stlacis kolecko na myske a potiahnes mierne dole )
Midiman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Midiman »

Muj monitor ma napsano 4ms(v sede) a nic nenaznacuje tomu ze je nema.Zadne smouhy to nedela.Nastavovat nepotrebuji nic a kdyz uz neco jako jas , kontrast apod. nastavim na grafice.
CPU: AMD Phenom 9950 BE MB: GA-MA790FX-DQ6 RAM: A-DATA Extreme edition 2x2048 DDR2 800+CL4 VGA: nVIDIA GeForce 7600 GS HDD:Samsug F1 640GB + Samsung F1 750GB Zdroj: 420w Monitor: LCD 17'Samsung 760BF Zvukovka: X-FI Extreme Music Repro: Logitech Z-5500 Mouse: Genius ERGO-815 Keyboard: Logitech G11
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“