Monitor se vypina...
Moderátor: maXXmilian
- Vinnie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Monitor se vypina...
Takze muj problem je takovy, ze vzdycky kdyz zapnu comp, tak tesne pred tim nez se dostanu do Windows, resp. k loginu, obrazovka se vypne a vypise NO VIDEO INPUT. Kdyz se mi nahodou podari se do Win dostat, behem asi tak 10s dojde k tomu stejnymu, akorat ze se tentokrat vypise CHANGE VIDEO MODE TO 1280@1024 60MHz (nebo neco v tom smyslu). Nekdy se taky objevi modra obrazovka, ktera me upozornuje na problem s komponentem a ze se system pozastavuje, aby nedoslo k poskozeni... Tenhle problem se objevil znicehonic, zadne zmeny s monitorem nebo grafikou jsem nedelal ani nepridaval novy hardware. Nejnovejsim komponentem je videokarta (Radeon X165Pro 256MB), ale ta je asi tak mesic stara a nebyly s ni problemy. Monitor mam Philips 170B6.
V cem je problem a jak ho resit? Pls help, jsem v koncich, ted jedu v nouzovym rezimu, protoze jinak bych se sem nedostal.....
Pokud bude potreba dolozim obrazky chyboveho hlaseni kvuli presnemu zneni...
Btw sry jestli je to ve spatne sekci, ale vazne nevim kam to dat...
V cem je problem a jak ho resit? Pls help, jsem v koncich, ted jedu v nouzovym rezimu, protoze jinak bych se sem nedostal.....
Pokud bude potreba dolozim obrazky chyboveho hlaseni kvuli presnemu zneni...
Btw sry jestli je to ve spatne sekci, ale vazne nevim kam to dat...
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vinnie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

"nouzovy rezim" jsi zkousel?? Pises ze to dela pri pokusu system normalne nabootovat, zkusil bych monitor ci VGA v jinem PC pokud je moznost..Vinnie píše:Ok a to udelam jak?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Vinnie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- kotas
- Středně pokročilý

Zkusil bych odinstalovat korektne ovladace od graficke karty a nasledne po restartu naistalovat nejnovejsi, zaktualizoval bych jeste ovladace od zakladni desky. A nemuze to zpusobovat nejaky spam ci vir??Vinnie píše:Na nouzovym rezimu prave jedu, moznost odzkouset monitor jinde ted nemam, ale rekl bych ze tohle bude spise softwarova chyba, nemyslite?
Kdyz funguje monitor i VGA v nouzovem rezimu, pravdepodobne bude bordel nekde v samotnem systemu/ovladacich!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Vinnie
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: