-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

JUUUUUUUU Teprve ted jsem si vsiml ze jsou na PCT wow zavislaci. Ja valim na Drak Thulu mam orca shamana 60 a ted jedu blood elfku paladinku momentalne 25lvl , nemate nekdo podobny lvl? mohli by jsme zajit nejaky ten dung :)
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Hejkal píše:Zdravim mám takový probléms wowem hraju na originale ale nejak tam mám strašne vysoky pingy z niceho nic mel jsem tam vzdy tak 150 a ted tam mám 2000 - 5000 ms nevim cím to je. stranky na netu mi nabíhají rychle ale wowko se nedá hrát při takovým pingu. nevíte náhodou co s tim?
rychlost pripojení 1024 pře wifi

Tezko rict ale vseobecne Wifi ma desny lagy... Aspon ja mam takovou zkusenost ping taky vysokej. Co treba zmena pocasi nebyla nejaka u vas atd...? Jinak treba nas server ma desny lagy.... nevim kde hrajes ty?
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Alert03 píše:JUUUUUUUU Teprve ted jsem si vsiml ze jsou na PCT wow zavislaci. Ja valim na Drak Thulu mam orca shamana 60 a ted jedu blood elfku paladinku momentalne 25lvl , nemate nekdo podobny lvl? mohli by jsme zajit nejaky ten dung :)
Bohuzel hraju za ali, Hunter (night elf) 31 na Dentargu taky bych uvital cechacky na dungeony.
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

FOX píše:
Hejkal píše:Zdravim mám takový probléms wowem hraju na originale ale nejak tam mám strašne vysoky pingy z niceho nic mel jsem tam vzdy tak 150 a ted tam mám 2000 - 5000 ms nevim cím to je. stranky na netu mi nabíhají rychle ale wowko se nedá hrát při takovým pingu. nevíte náhodou co s tim?
rychlost pripojení 1024 pře wifi

Tezko rict ale vseobecne Wifi ma desny lagy... Aspon ja mam takovou zkusenost ping taky vysokej. Co treba zmena pocasi nebyla nejaka u vas atd...? Jinak treba nas server ma desny lagy.... nevim kde hrajes ty?
jednak je to dane tou wifinou(ja som mal tiez wifinu-pingy tak 6000,rekord 35 000 :D ).A donenadvna bol drakthul zalagovany tiez,ale odisli secky non cz/svk guildy
2 Alert 03: ako sa vola ten tvoj shaman,ja si sice neexpim alta,ale reku ci sa nepozname-ja mam lvl 65 shamana menom menfisto
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Takze vcera jsme byli v instanci Hellfire Citadel a Crit Ferocit. bite s 5ti combo body, jsem dal 3200dmg :-D
Je fakt ze jsem byl buffnuty od palladina a mel jsem asi + 160 attack power(dohromady asi 1400 attack power), ale stejne je to pekny.

Takze to video jak druid v kocce da crit za 4000dmg, mi uz ted neprijde nerealny.

Tohle je ted muj soucasny build delany pro maximalni damagi
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:Takze vcera jsme byli v instanci Hellfire Citadel a Crit Ferocit. bite s 5ti combo body, jsem dal 3200dmg :-D
Je fakt ze jsem byl buffnuty od palladina a mel jsem asi + 160 attack power(dohromady asi 1400 attack power), ale stejne je to pekny.

Takze to video jak druid v kocce da crit za 4000dmg, mi uz ted neprijde nerealny.

Tohle je ted muj soucasny build delany pro maximalni damagi
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
tak tos asi nevidel to video frostbolt za 12700 neco v WSG mag max buffy do wara s max debuffama :D (toceno na lvl 60 pre BC)
jinak do hrace das vzdycky vetsi dmg nez do moba (miluju hadraky) jeste kdyz si zapomenou hodit buffy tak to je uplne nejlepsi
Pzag
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pzag »

Nebyl ten frostbolt nahodou v bete BC? Tam byl taky jeden, ale to to zrovna zbuglo :roll:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Zvu vsechny kdo by chteli na PVP serveru Dentarg do guildy se jmenem Tripartita http://www.tripartita-wow.com/ na Dentargu je to druha nejvetsi ceskoslovenska guilda hned po demolicni cete, stale nabirame navstivte forum :)
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

otazka-kolko mate clenov na lvli 70??
which he runs screaming
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

V NOCi uz mame tri :) a dalsi brzo pribudou, na to, ze mame 88 clenu a pomerna cast z toho jsou alty tak je to v pohode :) Dneska se chystam dat 58 a vstoupit do portalu :) Uz se nemuzu dockat.....Jinak hrajeme na Aszune, sice tam neni nejak extra obrovska skupina CZ/SK ale je to super server :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Kl3p_co. píše:otazka-kolko mate clenov na lvli 70??
na 70 to vypada ze jeste nikdo: http://www.tripartita-wow.com/3p-roster ... /index.php
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak jsem ziskal posledni level Ferocitous bite....sli jsme do instance a palladin me buffnul. Mel jsem cca 1900 attack power, dal jsem crit 4137 !!! zatim muj rekord :-D.

Jinak se moc tesim na flight form, ale jeste si 5 levelu pockam.
usetreni 900g je fakt supa(normal fly mount 100g + trening 800g takhle to myslim normalne stoji). Druid proste rulez :-).
Jinak jsem byl s jinym Druidem s resto buildem a healoval v instanci v tom stromu(Tree of life), byl mnohem lepsi healer nez Priest s holy stromem.

Jinak na Frostmane Guilda Supreme uz ma dost hracu level 70, vcetne povolani na 375 skillu i Jewel Crafting !! Je to slovensko-ceska guilda ale jsou v ni i cizinci. Mame asi 500 clenu cca. Takze kdo s wowem zacina, tak na Frostmane PVP se da taky v pohode cesky domluvit.

POkud je nejaky clen skupiny EN mluvici, tak se mu vetsinou ostatni prizpusobi a taky komunikuji v anglictine. To je ale snad samozrejmost a alespon zakladni znalosti anglictiny jsou celkem pro hrani wowu nutnost(questy apod...)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Tak uz si vesele par dni beham po Outlands a je to super :) Sice se mi chtelo trosku brecet kdyz jsme svoje pracne nafarmeny epiky menil za zcela bezny zeleny veci ale to vse uz je pryc a narame si to tam uzivam....

hlavne bombardovaci questy me docela dostavaj :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

nj ale ne secky epiky hned vymenis,sak ja na 67 mam furt 3 veci z hw setu
which he runs screaming
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mesacne platby

Příspěvek od ByzaX »

Da sa nejako nastavit, nech platby nejdu automaticky, ale nech su urobene az potom ako ich schvalim? (napr. ak idem na dovolenku, nebudem zbytocne platit, tak to odlozim na neskor)
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

no v pripade ze ides na dovolenku to jednoducho zrusis....Inak neviem o ziadnom sposobe,ja to platim kartou od augusta kreditka :) )
which he runs screaming
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Kl3p_co. píše:nj ale ne secky epiky hned vymenis,sak ja na 67 mam furt 3 veci z hw setu
jo jsne, ja mam taky jeste nejaky veci z Azerothu, ale napriklad wandku jsem hned pri prvnim Q nasel o dooost lepsi nez jsem mel ja :) stejne tak cepicku...
Ale vcera jsem si prinesl z Ramparts http://www.wowhead.com/?item=24069 :)
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

hmm celkom pekna,ja som nebol inst ani nepamatam,secky tie lvly som si naexpil tvrdym questenim :D
akurat som dneska bol caverns of time,a sprail som si hanbu-z toho vyplyva ze sa snazte stale chodist inst aj ked vas nebavia,inak ak ich vysadite nedostanete sa k imba equipu a nebudete mat poriadny skill na raidoch!!!
which he runs screaming
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Me vcera padla z normalniho moba level cca 63
http://www.wowhead.com/?item=31186
Pro tankovani v medvedovi super.

A jinak z HC mam:
http://www.wowhead.com/?item=24155 pro kocku
http://www.wowhead.com/?item=24069 a to je kdyz prilezitostne healuju

Questeni je v Outlandu super a taky vydelavani goldu.

Neni problem jen delanim questu, udelat za den pul mega xp a vydelat 200g.

Predevcirem jsem si koupil Epic tygra za 90g + trenink za 540g a to je panecku rychlost :-)
Jeste kdyz jedu s kamosem palladinem, tak jeho aura dava dalsich 20% navic k rychlosti.

Jinak zavidim klasam co maji jeden set armoru a staci jim to :-D
Ja mam nosim pro kocku jeden, pak v batohu kdyz healuju druhej a pak zacinam davat dohromady set pro medveda :-)

Pro feral cat jsem si usil draenic leather set. A vlastne kdyz to shrnu tak pro kocku nosim rougovske veci. Tj co nejvice agility a staminy a sila se take hodi.
Mam ted crit na 66lvl pres 28%, coz neni spatny. kdyz si vezmu ze kdyz mi critne mangle v kocce tak je to tak za 900-1200damage a kdyz mi critne ferocitous bite s peti combo body, tak je to cca 2400-4200 damage :-)

Vcera jsem byl v instanci pro zmenu v medvedovi a taky to nebylo spatny.
11000hp(s buffy) a pres 10000 armor neni k zahozeni.
Sice medved je pomalej a ty udery kdyz je cruit v mangle tak max kolem 1400 damage, ale zase vydrzi fakt hodne, takze priest mel mene prace.

Nemuzu se dockat konecne toho 68lvl a flight form :-)

Jinak jestli jste si vsimli, tak momentalne muze WOW na oficialu zkusit kdokoliv na 10 dnu bez jakehokoliv trial kuponu(co byva prilozeny k originalu). Neni potreba ani vyplnovat kreditka, proste jen kratka registrace a je to.

Takze kdo chce wow zkusit, nevahejte.
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

KONECNE
Po takmer 4 hodinach umorneho a nudneho grindenaia a questenia v Shadowmoon valley som sa dopracoval k zazracnej cislici 77900 xp-to znamena level-up na LEVEL 70
ked si spravim vsetky preq podelim sa o svoje dojmy z high end instancii a caverns of time(ked ma ovsem butch nepredbehne :wink: )
este prajem vela stastnych expov,vsetkym,ktori este nedosiahli to magicke cislo vedla avatara :)
which he runs screaming
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“