Cena o ktere se mluvi - 600 dolaru za kartu je dost mastna, to by znamenalo ze bude stat vicemene stejne jako G80 v case uvedeni ... kolem 17 000. V tu chvili ale G80 asi zlevni ...
PS. Me se akorat nezda ze +- stejny vykon R600 je proti G80 vyvazen - 1. mnohonasobne vyssimi takty jadra a pameti, 2. vetsi spotrebou, 3. dvema rozdilnymi napajecimi konektory (z toho jeden 8-pin, kde ho vezmu?) - celkove pokud bude vykon takovy jako naznacil ten test, bude R600 jen dohanet G80 za cenu pekne zpoceneho trika ...
OBR píše:PS. Me se akorat nezda ze +- stejny vykon R600 je proti G80 vyvazen - 1. mnohonasobne vyssimi takty jadra a pameti, 2. vetsi spotrebou, 3. dvema rozdilnymi napajecimi konektory (z toho jeden 8-pin, kde ho vezmu?) - celkove pokud bude vykon takovy jako naznacil ten test, bude R600 jen dohanet G80 za cenu pekne zpoceneho trika ...
Ty fotky byly fotky oem verze, to ze ten 8pin bude i na finalni verzi imho skoro nikdo zatim s jistotou nevi.
OBR píše:PS. Me se akorat nezda ze +- stejny vykon R600 je proti G80 vyvazen - 1. mnohonasobne vyssimi takty jadra a pameti, 2. vetsi spotrebou, 3. dvema rozdilnymi napajecimi konektory (z toho jeden 8-pin, kde ho vezmu?) - celkove pokud bude vykon takovy jako naznacil ten test, bude R600 jen dohanet G80 za cenu pekne zpoceneho trika ...
Ty fotky byly fotky oem verze, to ze ten 8pin bude i na finalni verzi imho skoro nikdo zatim s jistotou nevi.
aby tam ty 8piny nebyly nakonec dva - jak se rikalo uz hodne davno ...
muj 1000w zdroj ma 2x 8-pin, ale jeden potrebuju do desky ..takze zbyva jen jeden pro grafiku ... ale i tak je to jeden zdroj ze sta kterej ma vic nez jeden 8-pin, tak snad nakonec budou 2x 6pin jak je bezne ...
OBR píše:
muj 1000w zdroj ma 2x 8-pin, ale jeden potrebuju do desky ..takze zbyva jen jeden pro grafiku ... ale i tak je to jeden zdroj ze sta kterej ma vic nez jeden 8-pin, tak snad nakonec budou 2x 6pin jak je bezne ...
OBR píše:
V nejhorsim pripade to stejnak resi redukce .
kazda redukce je v zaklade spatna, zvysuji se tim toky proudu na tech redukovanych vetvich, ale to je fuk ...uvidime za mesic ...
sh píše:
napriklad CC ma marzi na 8800gts od asusu 23%, misto puvodnich cca 8% takze jakepak zdrazovani spis lichva se tomu rika..
Lichva je trstnej čin... Snad to půjde zase vše správnou cestou dolu))
nevim co se deje.. vzdyt ta karta stoji ofiko 9013bez D a po sleve 8750bez D v nakupu.. takze heh no nevim kazdej si udelejte svuj obrazek, zadny zdrazeni
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .) Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k