-------------------------------------------------------------------

http://www.cdr.cz/a/20534
http://www.vr-zone.com/?i=4622
cha cha, zadny osmipin
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

ja si osobne myslim , ze nemuze ani jeden z nas soudit neco co nikdo nikde nevyzkousel .) , poslednich 25 stranek je jen o tom co bude lepsi atp, vsichni to cucame z prstu .) az tu bude uvidimeWalpeerr píše:osobne is myslim ze g80 dozene r600 preci jen sou zatim g80 umele brzdene

Podle mych testu , viz prispevek nad tvym jsou G80 uz ted o dost rychlejsiWalpeerr píše:osobne is myslim ze g80 dozene r600 preci jen sou zatim g80 umele brzdene
Kdyz myslis.. Ale ty testy s level505 jsou potvrzenesh píše:ja si osobne myslim , ze nemuze ani jeden z nas soudit neco co nikdo nikde nevyzkousel .) , poslednich 25 stranek je jen o tom co bude lepsi atp, vsichni to cucame z prstu .) az tu bude uvidimeWalpeerr píše:osobne is myslim ze g80 dozene r600 preci jen sou zatim g80 umele brzdene

JJ souhlsim , jen jsem chtel hlavne upozornit na to ze test G80 s level505 je FAKE vysledky nesedi.sh píše:ja znam vysledky i varinat GDD4 , psal jsem sem 2 mesic zpet coz vite.. .) ale rikam rozebirat neco co nemel nikdo tady v ruce .. je tam spousta aspektu , nejlepsi je vyckat

ja bych rekl ze vlastnik "level505.com" si z reklamy ktera tam je/?byla? umistena na par dolaru priselAlert03 píše:Uvidime ale stejne proc falsovaly vysledky G80? SPEKULACE ( o nich taky tenhle thread je) ze by ATI vedela ze G80 nedozenou tak zacal takovy marketingovy boj ?

od vyrobce jako vzdy, mam tam znameho ale posledni dobou neni cas , ale to zde vsichni co me znaji vedi , takze to moc neres .)crux2005 píše:sh píše:R600 vysledky z 505 cca odpovidaji, ja znam pouze vysledky z prvni testovane verze R600 pri 2,8ghz ddr4a zdroj je aky ?
keď si ju ani ty nedržal v ruke ...

ja jsem nepsal ze odpovidaji presne , moje varianta byla jaksi vykonejsi .) ale tehda bylo jardo 750 ale pameti 2,8..blekota je boss píše:crux2005: odpovidaji ty vysledky jak tvrdi sh nebo ne?