nb Asus: Jak přidat jas, když F6 nefunguje?
Moderátor: Don
- kahi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
nb Asus: Jak přidat jas, když F6 nefunguje?
Hezký večer,
stala se mi nehoda a přestala fungovat klávesa F6 - díky čemuž nevím jak přidat svému nb displayi jas (používá se k tomu zkratka Fn+F6).
Nefunguje řešení pomocí klávesnice na obrazovce. Zkusil jsem podržet Fn na klávesnici a zmáčknout F6 na Klávesnici na obrazovce, ale nic, chová se to jakobych Fn nedržel.
Stejně se to chová, i když podržím Fn a zmáčknu F6 na externí klávesnici.
Snažil jsem se najít nějaký software od Asusu, který by jas přidal sw cestou, nenašel jsem...
Díky za všechny rady i nápady.
kahi
PS: Jde o Asus A6JC-Q003
stala se mi nehoda a přestala fungovat klávesa F6 - díky čemuž nevím jak přidat svému nb displayi jas (používá se k tomu zkratka Fn+F6).
Nefunguje řešení pomocí klávesnice na obrazovce. Zkusil jsem podržet Fn na klávesnici a zmáčknout F6 na Klávesnici na obrazovce, ale nic, chová se to jakobych Fn nedržel.
Stejně se to chová, i když podržím Fn a zmáčknu F6 na externí klávesnici.
Snažil jsem se najít nějaký software od Asusu, který by jas přidal sw cestou, nenašel jsem...
Díky za všechny rady i nápady.
kahi
PS: Jde o Asus A6JC-Q003
Veselé Velikonoce!
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
sry, s jasem ti nepomůžu, ale myslím, že bys měl primárně řešit nefunkční F6. Jestli sis klávesnici polil, tak ji rozdělej, dej ty 2 folie od sebe-nejspíš se přilepili k sobě a klávesa je jakoby pořád zmáčknutá a tak ji systém ignoruje. Jestli je vyražená, tak ji odcvakni a zase nacvakni. Nebo při nejhorším kup novou, notebook je to novej, tak by neměl být problém ji sehnat jako náhraní díl
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- kahi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, klávesnici jsem polil. Díky za tip, zkusil jsem nefunkční klávesy vyloupnout a folie pod nima oddělit, ale nepomohlo to. Pravděpodobně to zkusím dát v budoucnu do servisu, právě teď bych především ocenil právě ten jas...Jestli sis klávesnici polil, tak ji rozdělej, dej ty 2 folie od sebe-nejspíš se přilepili k sobě a klávesa je jakoby pořád zmáčknutá
Veselé Velikonoce!
- keno 10
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
S politou klávesnicí mám boužel zkušenost, nejlepší je ji rozdělat celou - v mým případě vyloupnout všechny klávesy i to "odpružení" pod nima, sundal jsem krycí gumu(která je tam imho úplně na hovno, když tím všechno proteče) a ty dvě fólie dal od sebe a vysušil. To celý i s následným znovu-složením mi zabralo asi 3 hodiny Ale teď funguje zase dobře a vyčištěná vypadá jako nová
I když já měl asi větší motivaci, nefungovalo mi "D"
I když já měl asi větší motivaci, nefungovalo mi "D"
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- paciczka
- Nováček
-
zkusit NHC
napadlo me, ze by to mohlo jit regulovat v NHC, ale nejsem si uplne jistej jestli to ten program umi, ja ho totiz nepouzivam. ale zkusit to muzes
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
- kahi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zkusit NHC
Díky za tip, hezká utilita, bohužel jas regulovat neumí...paciczka píše:napadlo me, ze by to mohlo jit regulovat v NHC, ale nejsem si uplne jistej jestli to ten program umi, ja ho totiz nepouzivam. ale zkusit to muzes
Veselé Velikonoce!
- mozek007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A co v programu power 4 gear, tam jsou profily, mě to tam měnit jde.
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
- kahi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: