ahoj mam takovej problem...
Nevim jak je to dlouho, uz to nejakou dobu je, ale vsiml jsem si ze mam ve hrach takovej nekvalitni obraz.. napriklad... v nejake hre kdyz jdu tak mam kolem sebe takove kolecko a vidim pred sebou par car... vodorovnych ktere jakoby ''bezi prede mnou'', porad dal a dal, vypada to jako nejake vadne filtrovani nebo nevim jak, proste pred sebou nebidim rovny prechod na zemi do dalky ale takovy carovany.... dela mi to skoro vsude, nebo kdyz sleduju nejakej povrch ktery se hybe (napr. nejake zdobene obleceni nejake postavy ve hre) tak je to takove jakoby zrnite, pusobi to nekompletne, ..., mozna je to drivery, nevím mam nejnovejsi 93.71 , teplota je idle 57 a burn tak 76 max.....any solution?sry za sloh.. vim hruza, ze screenshotu to nelze poznat, objekt se musi hybat!
divný obraz - 7800 GTX 256 ddr3 leadtek
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- lam^^
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
A zkusil jsi schvalne nejake starsi Force Wary?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- lam^^
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- lam^^
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele: