Surround speakers ve Vistach nehrajou ...

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Surround speakers ve Vistach nehrajou ...

Příspěvek od rochne »

Zdravim,
mam integrovanou zvukarnu RealTek ALC883 ...Po prechodu z XP do Vist sem prisel o cast "prostoroveho" zvuk :( Proste v XPech u aplikacek jako winamp atd. kde bylo jen stereo me sel ten samej zvuk do prednich i zadnich reproduktoru, ve vistach hrajou jen predni a basak. Na to aby hrali zadni je nejaka fce Speaker Fill, ale to hraje slabe a jeste se snahou odstranit hlasy z tech zvuku, takze to ma spozdeni ... proste to stoji za ho*no! Nevite jestli je to ovladacema, nebo systemem, ze zvuk jde jen do prednich a jak ho donutit aby to fungovalo jako v XPech.
Chci si poridit zvukarnu SB X-Fi Extreme Audio, vyresi to muj problem ?
dik
Blade22
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

X-Fi a win vista

Příspěvek od Blade22 »

Zdar, tak se mi nakonec podarilo to x-fi v tech vistach rozchodit, mel jsem stazeen spatne drivery ale i pres to ty ktere mam jsou jen beta ovladace a zatim nejsou moc dobre, zvuk je sice jak ma byt ale asi tam v nich bude nejaka chyba protoze mi ty winy nekoliktar po instalaci tech ovladacu spadly pri startu systemu, objevila se modra obrazovka a pc se restartoval.
X-Fi neni spatna karta, hlavne ve hrach hraje vyborne ale do win vista bych s ni nespechal do te doby nez creative vyda nejake lepsi ovladace.
AMD dual core X2 4800+, Asus A8N-E nforce 4 ultra chipset, 2BG ram CL2.0, SATA 250 GB,
nvidia 8800 GTX, Sound Blaster X-Fi,
Fortron Epsilon 700w.
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kynio »

taky mam podobnej problem..integrovana zvukovka a ovladace od realteku special pro vistu..jenze vzdy po resetu se v ovladacich samo prenastavi nastaveni prostorovyho zvuku. presneji se me odskrtne Switch line-in to Rear Output a Svitch Mic-in to center output.Zo zpusobi to ze zvuk je pak jen na prednich repro a sub neede vubec.Reseni asi zadny neni ze?Nez to furt prenastavovat..aspon do ty doby nez se objevi new ovladace
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

Kynio píše:presneji se me odskrtne Switch line-in to Rear Output a Svitch Mic-in to center output.
kde je to nastaveni o kterym mluvis ???
Blade22 píše:X-Fi neni spatna karta, hlavne ve hrach hraje vyborne ale do win vista bych s ni nespechal do te doby nez creative vyda nejake lepsi ovladace.
No jenze uz ve hrach moje intogravana zvukovka nedava nektery zvuky ... treba hned Hitman Blood Money. Tam kdyz nejaky NPC neco rika, tak je tam hodne zdroju zvuku, moje zvukovka to neda a nekterej z nich vypadne ... :(

//ADD:
Resenim je pustit natvrdo do zadnich repro to co jde do prednich, ale vzdy kdyz bude nejaka surroundova aplikace (hra, DVD Player...) tak to musim prepnout z5 ... :roll:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“