CCC+čeština

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
stan1
Nováček
Nováček

CCC+čeština

Příspěvek od stan1 »

stahnul jsem CCC 6.7 s češtinou a nemužu ji nikde rozchodit. Mám nainstalován Netframework 1.1 a 2, zkoušel jsem i CCC 6.5,6.4 nebo vyšší s češtinou a výsledek tzn. čeština není.Poradíte prosím kde dělám chybu? Dík.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Máš český Windows?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
stan1
Nováček
Nováček

Příspěvek od stan1 »

ano ,české XPéčka
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

V "Preferences" -> "Select language" cestina neni?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
stan1
Nováček
Nováček

Příspěvek od stan1 »

NE ,je tam jen angličtina ,nic jiného. Tam jsem ji hledal. Právě proto se chci s vámi poradit. Vyzkoušel jsem více různých verzí a nikdy jsem to tam nenašel jen england.
Qweten
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Qweten »

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/p ... 67-xp.html

máš stažené sšechny 3 položky? Druhá polžka je proměnná, tam si zvol Czech
Intel Core2 Duo E8500 , ThermalRight Ultra-120 eXtreme, Asus Striker Extreme , Corsair DIMM 2048MB DDR II 1066MHz TwinXXM2S-8500 E.P.P. , Gigabyte GTX260 OC, 2x200 Gb Maxtor Diamond Max 10 SATA Raid 0, Lite-on DVD-RW SOHW-832S , Teac CD-W552E, Samsung SyncMaster 245B ,case Chieftec LCX-01SL-SL-B Mesh-Midi silver, CoolerMaster RealPower PRO 700W Modular PFC
stan1
Nováček
Nováček

Příspěvek od stan1 »

Zadal jsem Czech,stáhnul všechny 3položky,odinstaloval jsem staré drivery a CCC, restartoval PC ,nainstaloval vše znovu, restart a čeština v CCC zase není.Prosím ještě o další rady a nápady jak ji tam dostat nebo jestli to něco blokuje,zkoušel jsem i vypnout firewall a antivir ,nepomohlo.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“