Logitech G15 recenze + hledání na servru

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
skace
Začátečník
Začátečník

Logitech G15 recenze + hledání na servru

Příspěvek od skace »

Byla tady na servru někdy napsána recenze na G15 ???
Recenze týhle klavesnice přes to vaše slavné vyhledávání se prostě nedá najít :( - meli byste se poohlednout po nejakem jinem způsobu vyhledávání na servru

(se mi nejak zda že v novikách lidi komentují display jako zbytečnost - to jim chci vyvratit)
opak je pravdou - pochybuju že existuje rychlejší způsob obsluhy PC než přes tuto klavesnici - existují tisíce pluginu které spolupracují s touto klávesnicí
např:
Miranda, ICQ a jiné IM (píšete rovnou při hraní přes display - nepotřebujete přepínat do windowsu a to už je docela dost užitečnél
pluginy ve hrách (CS, UT, QUAKE....) - urcite se vždy po ruce hodí zobrazení celkových statistik hráče ktere ve hrách nelze zpbrazit - lze zobrazit jen pro daný servr

a ne jen zobrazeni zdravi a poctu naboju jak tady hlásí vetsina lidi ze je to nepouzitelne
Multimedia - uzitecny napriklad RAYs plugin do Winampu (blikani podsvicení klavesnice do rytmu muziky, ovládání playlistu (velmi rychle))...
Větráky,teploty... (kdo si nechce rvát display do CASEu tak je to jasná volba

NESTALO SE MI ZE BYCH NENASEL PLUGIN DO JAKEHOKOLI PROGRAMU CO SEM CHTEL (klidne do utorrentu(+komplet info o stahovanem torrentu), meření rychlosti připojení, stažených dat ...) prostě nejlepší klávesnice co se dá koupit - teď po měsíci používání se mi zdá podporovanější než windowsy :D
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Už jsem to tu na PCTf řešil, u mě a i u dvou lidí co znám a mají tuhle "krásku", opojení opadne zhruba po půl roce používání...nekvalitně ošetřená barva kláves, následné stírání černé :( Chystám reklamaci...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“