Přidání kontaktů - Miranda

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Ikarie
Začátečník
Začátečník

Přidání kontaktů - Miranda

Příspěvek od Ikarie »

Může mi, prosím, někdo poradit, jak v Mirandě přidat nový kontakt? Ať se snažím, jak se snažím, nemůžu tomu přijít na kloub!
Předem díky.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Novy kontakt ceho? ale vseobecne asi takhle:

Obrázek
0118 999 881 999 119 7253
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

cool.user píše:Novy kontakt ceho? ale vseobecne asi takhle:

Obrázek
:up: :lol: :lol: :lol: fakt super
Ikarie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ikarie »

No, nový kontakt člobrdíka. Dle toho obr., který jsi přiložil ho mohu zadat až když ho vyhledám podle nějakého kritéria. Na to jsem přišel také. Ale co když znám pouze jeho číslo a chci jej tam přidat? Dle čísla to vyhledávat neumí, nebo ale spoň jsem na to nepřišel.
Chápu, že někoho to může pobavit, ale až doposud jsem žádného takového klienta nepoužíval. Na netu jsou sice mraky všelijakých návodů, ale takovou triviálností jako je přídání nové osoby se nezabívají.
Díky za Vaši trpělivost.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Ikarie píše:No, nový kontakt člobrdíka. Dle toho obr., který jsi přiložil ho mohu zadat až když ho vyhledám podle nějakého kritéria. Na to jsem přišel také. Ale co když znám pouze jeho číslo a chci jej tam přidat? Dle čísla to vyhledávat neumí, nebo ale spoň jsem na to nepřišel.
Chápu, že někoho to může pobavit, ale až doposud jsem žádného takového klienta nepoužíval. Na netu jsou sice mraky všelijakých návodů, ale takovou triviálností jako je přídání nové osoby se nezabívají.
Díky za Vaši trpělivost.
Tak znova.

NOVY KONTAKT CEHO SAKRA DRAT? ICQ? YIM? JABBER?...?

Budu tupe predpokladat ze se jedna o icq, v tom pripade kliknes na "vyhledat kontakt" otevre se ti nove okno a do policka identifikator napises jeho icq cislo, pote zmacknes enter
Obrázek
a miranda ti vyhleda icq kontakt s timhle cislem (pokud existuje). a pote na ten kontakt kliknes pravym a das "pridat do seznamu". to je vse.
0118 999 881 999 119 7253
Ikarie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ikarie »

OK, OK... Konečně jsem to pochopil. Nahoře v tom okně se musí nastavit "prohledat v ICQ". A teprve potom se tam objeví to pole identifikátor. Díky za radu.
Můžu otravovat ještě s něčím? Jak nastavit, aby se mi Miranda automaticky přihlásila do sítě ICQ?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

asi takto:
Obrázek :wink:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Pokud má ale ten správnej plugin :roll:
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

ja myslim, ze mu ta miranda dlho nevydrzi :D

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Proč myslíš ?
Goldnoob team proud member!
Ikarie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ikarie »

Děkuji všem za rady... Trvalo to trochu déle, ale nakonec jsme se skamarádili. :-) Umožňuje doopravdy spoustu věcí, ale člověk musí ze začátku hodně laborovat.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“