Přidání kontaktů - Miranda
- Ikarie
- Začátečník

-
Přidání kontaktů - Miranda
Může mi, prosím, někdo poradit, jak v Mirandě přidat nový kontakt? Ať se snažím, jak se snažím, nemůžu tomu přijít na kloub!
Předem díky.
Předem díky.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Ikarie
- Začátečník

-
No, nový kontakt člobrdíka. Dle toho obr., který jsi přiložil ho mohu zadat až když ho vyhledám podle nějakého kritéria. Na to jsem přišel také. Ale co když znám pouze jeho číslo a chci jej tam přidat? Dle čísla to vyhledávat neumí, nebo ale spoň jsem na to nepřišel.
Chápu, že někoho to může pobavit, ale až doposud jsem žádného takového klienta nepoužíval. Na netu jsou sice mraky všelijakých návodů, ale takovou triviálností jako je přídání nové osoby se nezabívají.
Díky za Vaši trpělivost.
Chápu, že někoho to může pobavit, ale až doposud jsem žádného takového klienta nepoužíval. Na netu jsou sice mraky všelijakých návodů, ale takovou triviálností jako je přídání nové osoby se nezabívají.
Díky za Vaši trpělivost.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak znova.Ikarie píše:No, nový kontakt člobrdíka. Dle toho obr., který jsi přiložil ho mohu zadat až když ho vyhledám podle nějakého kritéria. Na to jsem přišel také. Ale co když znám pouze jeho číslo a chci jej tam přidat? Dle čísla to vyhledávat neumí, nebo ale spoň jsem na to nepřišel.
Díky za Vaši trpělivost.
NOVY KONTAKT CEHO SAKRA DRAT? ICQ? YIM? JABBER?...?
Budu tupe predpokladat ze se jedna o icq, v tom pripade kliknes na "vyhledat kontakt" otevre se ti nove okno a do policka identifikator napises jeho icq cislo, pote zmacknes enter

a miranda ti vyhleda icq kontakt s timhle cislem (pokud existuje). a pote na ten kontakt kliknes pravym a das "pridat do seznamu". to je vse.
0118 999 881 999 119 7253
- Ikarie
- Začátečník

-
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: