shanim viry
- r1pper
- Začátečník

-
shanim viry
shanim nejaky vir popr podobnou prasarnu na jednoho zlodeje steam accountu
(Cujo vi) jen at ho to pozlobi a zapamatuje si ze se to nedela.Jestli se to modum nebo adminum nebude libit tak klidne lock nebo smazat.
(Cujo vi) jen at ho to pozlobi a zapamatuje si ze se to nedela.Jestli se to modum nebo adminum nebude libit tak klidne lock nebo smazat.
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- Maxtor
- Začátečník

-
- r1pper
- Začátečník

-
tak timto se omlouvam neznam zakony ale vim ze neznalost neomlouva ale dekuji za upozorneni. rusim ten pozadavek
diky ted sem zase o neco chytrejsi a jeste jednou dik za upozorneni
porsim adminy o lock nebo smazani
edit - byl sem nas***ej ze se nekdo snazi touto cestou okradat lidi
diky ted sem zase o neco chytrejsi a jeste jednou dik za upozorneni
porsim adminy o lock nebo smazani
edit - byl sem nas***ej ze se nekdo snazi touto cestou okradat lidi
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- IR
- Nováček

To neni problem sehnat si archivek plnej viru... Ja neco podobneho sehnal bez problemu na www.viry.cz/forum/ tusim to ten dotycny zverejnil pod nazvem databaze syflu, nebo syfly, zadej to jako klicove slovo ve vyhledavani na tom foru.
- Shit
- Odborník PCT

A co si přečíst thready označené jako důležité?IR píše:To neni problem sehnat si archivek plnej viru... Ja neco podobneho sehnal bez problemu na www.viry.cz/forum/ tusim to ten dotycny zverejnil pod nazvem databaze syflu, nebo syfly, zadej to jako klicove slovo ve vyhledavani na tom foru.
Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=7051680#7051680- Baron Prášil
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

Proč myslíš? Je tam jasně uvedeno, k jakým účelům je stažení určeno....Baron Prášil píše:já si myslim,že to tady stejně nemá co dělat![]()
A tomu šíření v tomto případě zabráníš jak?Baron Prášil píše:kdo se vážně zajímá o viry,ten si je ke studiu sežene a rozpitvá je s rozumem a bez nebezpečí šíření![]()
No vidíš - a někdo to tady ani nenašel....Baron Prášil píše:..takhle vystavený
si je stáhne "každej vůl"
- IR
- Nováček

Dostal jsi mě!Shit píše:A co si přečíst thready označené jako důležité?IR píše:To neni problem sehnat si archivek plnej viru... Ja neco podobneho sehnal bez problemu na www.viry.cz/forum/ tusim to ten dotycny zverejnil pod nazvem databaze syflu, nebo syfly, zadej to jako klicove slovo ve vyhledavani na tom foru.![]()
Kód: Vybrat vše
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=7051680#7051680
- Shit
- Odborník PCT

- Pepi
- Nováček

-
Nejde VYPNOU pc!
Prosím vás,poraďte mi když dám vypnout PC tak se najednou Počítač sekne a nic nefunguje už asi 2 dny ho vypínám natvrdo!Prosím napište co s tím ?!