s Carrerou je to lehké, max jsem z ní vytáh 359Km/h
nebejt toho jak mi tady poradili Carreru tak asi sem s tim nehnul
docela by mě zajímalo kde sehnat Carreru zadara....
Moderátor: Baneshee

ale jak jsem tak koukal po netu, tak žádnej protijezdec nemá tu Carreru, ale je možné, že jsem koukal špatně... nevadí, k konci je dost peněz a nějaká auta jsou zbytečná tak je prodávam, pak mam na Carreru i na vylepšeníizerS18 píše:jak už jsem psal...jak si po závodě můžeš vybrat 2 bonus známky,tak je šance,že ti skočí ta,kterou získáš auto jezdceJá to tak měl

ono bylo lehké zatím pro mě porazit kohokoliv, třeba teď toho předposledního jezdce, s Golfem a v pohodě jsem všechny 3 závody s nim udělal napoprvé na jeden zátah. Teď s Carrerou plnim úkoly taky na první, max. na druhej pokus, dávam tomu ještě tak dvě hoďky a budu mít za sebou milestony a pak už jen výzva proti RazoroviizerS18 píše:Carreru měl myslím 4 nebo 5 jezdec v takové hnědo-zelené kombinaciA bylo velmi lehké ho porazit:))

na mě to čeká taky až odpoledne, teď jsem ve škole a prohlížim netizerS18 píše:to mě čeká až odpoledne:)) Momentálně jsem v práci a hraju COD 1

tak já to hraju už po 4ManchesterUnited píše: mě NFSMW nejvíce bavil ze všech novějších NFS, určitě si to dám ještě jednou v budoucnu

Pokud mne chyti, tak to resim Alt+F4, tato kombinace se mi osvedcilaHijacker933 píše:ManchesterUnited píše:takže Carrera koupena, ale po 3 hodinách mi jí zabavili, takže teď zkoušim hrát s čim se dá, ale poslední milestone před závodem proti 2. protivníkovi mi nejdetak sem teda zvědavej jak to nakonec vyřešim
tak si to neukladej kdyz te chyti
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

mě když to nejde, tak to vypnu a pustim o pár hodin později a je to uplně něco jiného, udělam pak skoro vše co mi předtím nešlo lehce...izerS18 píše:To ještě nejít,tak bych asi už neměl ruceJediná záchrana při nervech to vypnout a poslat je do ..

Když já zase hraju hned,pač nechci čekat:)) Jinak jak už jsem psal,hraju to po 4ManchesterUnited píše: mě když to nejde, tak to vypnu a pustim o pár hodin později a je to uplně něco jiného, udělam pak skoro vše co mi předtím nešlo lehce...
pro mě jsou MW 100x lepší než Carbon, Carbony už si asi nikdy nepustim znova, zati MW minimalne jeste jednou