Overclocking znackovych PC?

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Miiichal
Nováček
Nováček

Overclocking znackovych PC?

Příspěvek od Miiichal »

Zdravice,

mam pod rukama znackova PC (vetsinou to jsou HPcka). Tyhle znackove masiny maji samozrejme veskere ladici moznosti "srazene na nulu", takze nezbyva nez ladit softwarove (napriklad pomoci CPUCool pres PLL). Dostala se mi ale do ruky masina HP D330 P4 2.8 800 HT (intel 865G), jejiz PLL nemuzu v seznamu najit. Ma tu nekdo zkusenosti s ladenim takovych stanic?
DeLamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeLamer »

co v tom je za desku? jestli to neni intel tak by to melo bejt v klidu ne :)
P4E 540J 3.2 @ 4.03 GHz(1,325V) * Asus P5WD2 (i955x) *4x512MB Apacer 533@672MHz (4-3-10-4) *club3D X1800XL

playing EverQuest II on Runnyeye server
Miiichal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miiichal »

DeLamer píše:co v tom je za desku? jestli to neni intel tak by to melo bejt v klidu ne :)
No pokud dobre koukam, tam to ma oznaceni 085CH coz je neco od HP :)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no do toho bych se nepoustel , predpokladam ze to ja zaplonbovany, takze kdyz by neco nevyslo Reset CMOS by nesel, takze bych to radsi nedelal, navic v znackovejch PC je kolikrat obyc deska od nejakeho obyc vyrobce delajiciho desky primo pro onoho vyrobce, takze ti nikdo nezaruci, jestli to vubec pujde
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Miiichal
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miiichal »

Wiruz píše:no do toho bych se nepoustel , predpokladam ze to ja zaplonbovany, takze kdyz by neco nevyslo Reset CMOS by nesel, takze bych to radsi nedelal, navic v znackovejch PC je kolikrat obyc deska od nejakeho obyc vyrobce delajiciho desky primo pro onoho vyrobce, takze ti nikdo nezaruci, jestli to vubec pujde
Uz jsem par tehle masin pretaktoval, nekdy jen zkusebne, nekdy natrvalo... naposled jsem delal 3.06 na 3.3, bez meny voltaze. Krasne to vzdycky behalo, ale tenhle jedinej kousek na dalsi novy masine se mi nejak nedari :)
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“