Softwarové brutální zesílení zvuku
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Softwarové brutální zesílení zvuku
Hoj. Zajímá mě, jestli jde ve windowsech (konkrétně 98se) nějak brutálně zesílit výstup na repráky. mam totiž připojenej bez zesilovače reprák (mam to jen v dílně) a chtěl bych to nějak vyzkoušet. zvukovka je pci, ale nvm jaka. myslim ess neco. nvm. je na to nejaka utilita nebo programek?
- STANIK#007
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam, ale už zaplněnej jinejma věcma. jinak už sem u kamoše viděl nějakej univerzalni programek, přes kterej šla nastavit vystupni voltaz a odpor u sluchatek ze zvukovky. bohuzel se mu po*** disk, takze mam smulu... zase se mi nechce strojit dalsi zesilovac (ikdyz na 12 voltu...to by mozna slo
) nebo kupovat repraky.
/// zas az tak
nejsem protoze mi to takhle funguje na dva repraky z auta walkman (na radio) kterej mam pripojenej na zdroj - 3.4volts.
/// zas az tak
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
DAveDOG: precti si to jeste jednou. psal sem ze mam starou pci kartu. jinak chci tam jen jeden reprak bez zesilka. tim softwarovym zesilenim sem myslel jak mate na start liste ikonu repracku tak tu hodnotu nejak jako zvetsim 2x-3x. asi to nejde. ale prece kdybyste nekdo vedel jak tak napiste. nemusite mi psat ze je to blbost.
- Petr L.
- Nováček

-
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý

- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napriklad co mam ekvalizer v ovladacoch na integrovanej zvukovke a maju v sebe ekvalizer a je dost cisty vsetko som dal na maximum +12 DB a v pohode zadne chrcanie ani nic podobneho len tzo je hlasnejsie 
EDIT:ac 97 ale ty mas asi nejake starsi ale skus to skusit nejakim kvalitnejsim ekvalizerem popripadne integrovanim v ovladacich k zvukovke
EDIT:ac 97 ale ty mas asi nejake starsi ale skus to skusit nejakim kvalitnejsim ekvalizerem popripadne integrovanim v ovladacich k zvukovke