nevíte někdo jak tyhle šipky odstranit?
jak se zbavit šipek u zástupců?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- ChrastyII
- Začátečník

jak se zbavit šipek u zástupců?
když mám zástupce nějakého souboru nebo tak,tak vlevém dolním rohu ikonky je šipka,která označuje,že je to zástupce..
- Ondrej1
- Začátečník

-
- pk
- Nováček

-
Panove, nevedeli by jste , jak podobnou vec udelat kdyz:
1 - nemuzu otevrit regedit
2 - nemuzu nainstalovat Tweak UI
(nemam admin prava)
pokud bych ale mel soubor *.reg, tak ten se do registru zapise
potreboval bych udelat neco jako light arrow, ikonu bych si dodal v nejakem formatu a potreboval bych ji vyse uvedenym zpusobem dostat do oken...nevedeli by jste postup, pripaden neporadili ?
a jeste jedna vec. potreboval bych nejakej soft, pokud mozno s moznosti instalace bez admin prav, kterej by mi zpristupnil nastaveni prostredniho tlacitka u mysi , aby mi po jeho zmacknuti spustilo nejakej program, jakej bych si urcil...(v mem pripade by se mi hodilo abych videl plochu desktopu)
pc mam dell optiplex gx620, multimedialni klavesnici od dellu a mys klasickou 3 tlacitkovou (2 + kolecko/tlacitko).win xp pro us, jsem jenom power user
u della jsem nic co by to umoznovalo nenasel...
poradili by jste ?
dik
1 - nemuzu otevrit regedit
2 - nemuzu nainstalovat Tweak UI
(nemam admin prava)
pokud bych ale mel soubor *.reg, tak ten se do registru zapise
potreboval bych udelat neco jako light arrow, ikonu bych si dodal v nejakem formatu a potreboval bych ji vyse uvedenym zpusobem dostat do oken...nevedeli by jste postup, pripaden neporadili ?
a jeste jedna vec. potreboval bych nejakej soft, pokud mozno s moznosti instalace bez admin prav, kterej by mi zpristupnil nastaveni prostredniho tlacitka u mysi , aby mi po jeho zmacknuti spustilo nejakej program, jakej bych si urcil...(v mem pripade by se mi hodilo abych videl plochu desktopu)
pc mam dell optiplex gx620, multimedialni klavesnici od dellu a mys klasickou 3 tlacitkovou (2 + kolecko/tlacitko).win xp pro us, jsem jenom power user
u della jsem nic co by to umoznovalo nenasel...
poradili by jste ?
dik
- Dony
- Středně pokročilý

- pk
- Nováček

-
no to je prave ono...a mimo jine tu mys jsme chtel zmenit a nasi it nevedi...doporucili mi, ta si neco stahnu od della a tam jsme nic nenasel...to bylo ohledne mysi
co se zastupce tyce, nelibi se mi tam ta ohromna ikona zastupce a rad bych to zmenil...
takze si nejak musim poradit sam, s vasi pomoci...
co se zastupce tyce, nelibi se mi tam ta ohromna ikona zastupce a rad bych to zmenil...
takze si nejak musim poradit sam, s vasi pomoci...
- $luk
- Začátečník

Stáhni si TweakUI zde
, nainstaluj, spusť, pak vyber Eplorer -> Shortcut.
Tam si můžeš vybrat standartní šipku, malou, žádnou nebo zadat cestu k vlatní.
Doufám, že to je dostatečně podrobný návod
// omlouvám se, nevšiml jsem si. Asi jsem trochu přepracovaný...
Kód: Vybrat vše
http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUIPowertoySetup.exeTam si můžeš vybrat standartní šipku, malou, žádnou nebo zadat cestu k vlatní.
Doufám, že to je dostatečně podrobný návod
// omlouvám se, nevšiml jsem si. Asi jsem trochu přepracovaný...
Naposledy upravil(a) $luk dne úte 13. úno 2007, 17:11, celkem upraveno 1 x.