Když použiju Windows Media Player a pak ho chci vypnout, tak se mi okno sice zavře ale stále slyším zvuk (jako by to pokračovalo v přehrávání na pozadí). Když spustím správce úloh tak tam ten program pořád je (konkrétně wmplayer.exe). Ukončím ho, zvuk sice přestane, ale po chvíli se mi to tam objeví znovu.
Tohle mi to dělá už od instalace Windowsů, počítač nemám dlouho a jde o první instalaci Woken na této sestavě (o přeinstalování systému uvažuji až úplně nakonec). Používám WMP 10, myslel jsem že to vyřeším instalací WMP 11 ale to vůbec nepomohlo.
WMP se nechce vypnout
- Derec
- Začátečník

WMP se nechce vypnout
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- zinke
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: WMP se nechce vypnout
Derec píše:Když použiju Windows Media Player a pak ho chci vypnout, tak se mi okno sice zavře ale stále slyším zvuk (jako by to pokračovalo v přehrávání na pozadí). Když spustím správce úloh tak tam ten program pořád je (konkrétně wmplayer.exe). Ukončím ho, zvuk sice přestane, ale po chvíli se mi to tam objeví znovu.
Tohle mi to dělá už od instalace Windowsů, počítač nemám dlouho a jde o první instalaci Woken na této sestavě (o přeinstalování systému uvažuji až úplně nakonec). Používám WMP 10, myslel jsem že to vyřeším instalací WMP 11 ale to vůbec nepomohlo.
Nenapsal jsi jestli ti to dělá od samého začátku jedna rada je jestli víš zhruba kdy se to stalo vrať systém v čase START-VŠECHNY PROGRAMY-PŘÍSLUŠENSTVÍ-SYSTÉMOVÉ NÁSTROJE-OBNOVENÍ SYSTÉMU.
Z řejmně jsi nainstaloval nějaký program na opravu registrů a ten to doprčil. Dávej si na to pozor né všechno to opraví
- Derec
- Začátečník

Dělá mi to od první instalace systému na tento počítač.
Fakt je že tento druh programů (na opravy registrů) používám ale pouze když mi jde o konkrétní věc (jako třeba zrušit konkrétní program a tak), žádné automatické opravy neprovádím.
Fakt je že tento druh programů (na opravy registrů) používám ale pouze když mi jde o konkrétní věc (jako třeba zrušit konkrétní program a tak), žádné automatické opravy neprovádím.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- zinke
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
a máš tam servis pack2? Protože na wmp 10 ho potřebuješ.
Jestli ho tam máš tak tě nechci strašit ale opravdu budeš muset re instalovat
protože s tímhle si neporadíš bude to chyba v ovladačích na běžící procesy. nebo skus napsat do př. řádku MSCONFIG a v záložce SLU6BY se podívej jestli máš všechno odfajkované
Jestli ho tam máš tak tě nechci strašit ale opravdu budeš muset re instalovat