rychlost stahování
Moderátor: Don
- Ferdinand
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
rychlost stahování
Poskytovatel mi ve smlouvě píše, že mám sjednané připojení 512/128 kB/s ale že to není zaručené. Při stahování mi dělá to, že naskočí správce stahování a vidím, jak píše rychlost stahování - na začátku je to 75 kB/s, pak to jde šíleně dolů a ustane na rychlosti 12 kB/s. Ping (po ustálení připojení - je to wifi) je v rozmezí 8 až 300 ms, před ustálením připojení je to hodně Vypršený... Může mi prosím někdo znalý poradit, zda s tím lze něco dělat? Dík.
- zombux
- Odborník PCT

- Dony
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Star_Gate
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ferdinand
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam wifi a tietz som mal problemy ale ted je to pohodaaa
byl sem park krat za providerem a ten mne pak presmenroval (ale myslim ze mi dal vyssi prioritu) a teraz sou piángi nadherne po clelej den. fim ze se to DSL nevirovna ale jeste ze mam ping stalej normalne nejakych 30 a v hrach kolem 50. A aj rychlost je na tom lip cez den tak kolem 200 a v noci 500 takze za 500sk mesacne co vic bych mohl chtit
(4096/256)
ale to az po nekolika stiznsotech predtim to byla hruza
ale to az po nekolika stiznsotech predtim to byla hruza
- Jirka_007
- Začátečník

Mno, na WiFi je to normalka, mozna tezkej podprumer tahle rychlost.
Myslim, ze tvuj poskytovatel by s tím měl ale něco dělat, už jen pro jeho jmeno a spokojenost zakazniku.
Ja mam WiFi Okruh asi 3 Km 4AP + jeden 10GHz vysílač. Měli jsme s tím hrozné problemy, pak jsme vysadili AP a misto nich pouzili cast optickým kabelem. A uz je to ok.
Myslim, ze tvuj poskytovatel by s tím měl ale něco dělat, už jen pro jeho jmeno a spokojenost zakazniku.
Ja mam WiFi Okruh asi 3 Km 4AP + jeden 10GHz vysílač. Měli jsme s tím hrozné problemy, pak jsme vysadili AP a misto nich pouzili cast optickým kabelem. A uz je to ok.
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE
- Ferdinand
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: