AMD Athlon 64 AM2. - Teplovodivá pasta. Ano nebo ne?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

Palec123 píše:No pokud uz je pasta nanesena na chladici, tak na cpu uz dlasi nedavej. Moc pasty neni zrovna ku prospechu veci, spise naopak..

Jestli je to ale BOX chladic, tak tu pastu sundej a pouzij svoji. Bude to tak lepsi..
Já osobně proti teplovodné samolepce na BOX chladičích nic nemám. Podle mě je i zbytečnost to měnit, pokud člověk nechce dosáhnout extra nízkých teplot (ale i tak-když hodně testů past prokázalo,že rozdíly mezi všemi pastami jsou do 2 stupňů,tak s tímhle to nebude jinak)-stavěl jsem 2PC s AM2, jedno je nastaveno na udržení teploty jestli 45 stupňů,na druhým se to automaticky řídí spolu s CNQ,takže to není moc vidět, ale každopádně i při burnu jsou teploty taky celkem nízko,což svědčí o přenosu tepla víc než dobrém,takže vůbec nechápu narážky na teplovodivé samolepky na box chladičích.Já bych neměnil.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Behemot píše:...
jenze ono jde taky o to jak se ta pasta chova za pulrok :wink:
0118 999 881 999 119 7253
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

cool.user píše:
Behemot píše:...
jenze ono jde taky o to jak se ta pasta chova za pulrok :wink:
Zatím si nikdo nestěžoval takže asi stejně :wink: navíc todle není pasta ale opravdu spíš nálepka
Navíc ti nikdo nezaručí že tvoje pasta se taky nějak nezkazí,taky jí tam můžeš dát moc nebo málo...tady je to akorát a když se něco podělá,tak si můžeš aspoň stěžovat; navíc se PC rychleji skládá, prostě tam narveš CPU,pak chladič a jedeš dál
koudy42
Nováček
Nováček

Příspěvek od koudy42 »

No já osobně měl v základu 31 stupnu u svého semprona 2800+(socket 754)+BOX a po zátezi max. 35 stupnu a ted jak jsem ho dal z 1,6GHz @ 2,4GHz mám po zátěži kolem 55 stupňů což si myslím je pořád slušné a to jsem tu nálepku, jak tomu říkáte, nechal na tom BOXu.Ale zajámalo by mě kolik stupníků by to shodilo dolů teplotu kdybych tam dal tu pastu. jinak pokud říkáš, že to vysychá, což se mi moc nezdá, tak by to mohlo pomoc dost, ale když to jede tak se člověku nechce do toho vrtat, protože mám zkušenosti, že jsem do toho rypal tak dlouho až komp nejel :D
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

koudy42 píše:No já osobně měl v základu 31 stupnu u svého semprona 2800+(socket 754)+BOX a po zátezi max. 35 stupnu a ted jak jsem ho dal z 1,6GHz @ 2,4GHz mám po zátěži kolem 55 stupňů což si myslím je pořád slušné a to jsem tu nálepku, jak tomu říkáte, nechal na tom BOXu.Ale zajámalo by mě kolik stupníků by to shodilo dolů teplotu kdybych tam dal tu pastu. jinak pokud říkáš, že to vysychá, což se mi moc nezdá, tak by to mohlo pomoc dost, ale když to jede tak se člověku nechce do toho vrtat, protože mám zkušenosti, že jsem do toho rypal tak dlouho až komp nejel :D
Přesně tak,je to prostě udělaný tak,aby v základu to jelo výborně při snadné montáži apod. Pokud chce někdo páchat OC=už je to něco nadstandartního=ať si taky dá nadstandartní vybavení (pastou počínaje :D ).Pro normální použití kupovat pastu a srát se s ní netřeba.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Behemot píše:
koudy42 píše:No já osobně měl v základu 31 stupnu u svého semprona 2800+(socket 754)+BOX a po zátezi max. 35 stupnu a ted jak jsem ho dal z 1,6GHz @ 2,4GHz mám po zátěži kolem 55 stupňů což si myslím je pořád slušné a to jsem tu nálepku, jak tomu říkáte, nechal na tom BOXu.Ale zajámalo by mě kolik stupníků by to shodilo dolů teplotu kdybych tam dal tu pastu. jinak pokud říkáš, že to vysychá, což se mi moc nezdá, tak by to mohlo pomoc dost, ale když to jede tak se člověku nechce do toho vrtat, protože mám zkušenosti, že jsem do toho rypal tak dlouho až komp nejel :D
Přesně tak,je to prostě udělaný tak,aby v základu to jelo výborně při snadné montáži apod. Pokud chce někdo páchat OC=už je to něco nadstandartního=ať si taky dá nadstandartní vybavení (pastou počínaje :D ).Pro normální použití kupovat pastu a srát se s ní netřeba.
Rozdil si clovek uvedomi az bude spocenej jak prase rovnat piny.
Ale to bych neuvadel jako vyhodu jinych past, holt clovek musi byt opatrnej..

Hlavni je nanest primerene mnozstvi, to je asi nejdulezitejsi dulezitejsi.

Prikladem budiz:
socket píše:joo lamky... ked som odtial dal prec pastu tak sa znizila teplota zo 72°C na 65°C v zatazi. BEZ PASTY!!!
Njn, lamka ktera tam vymacka celou tubu nejaky sedy plasteliny a pak se divi.. :lol:
Naposledy upravil(a) Palec123 dne čtv 15. úno 2007, 16:28, celkem upraveno 2 x.
socket
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od socket »

jasnee on ani nevie co je to procesor :lol: :P
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

Palec123 píše: Rozdil si clovek uvedomi az bude spocenej jak prase rovnat piny na cpu :wink:
Proč? To není nálepka co se dávala na 486>s.7...nalepený to je akorát na chladiči a na CPUse to jen položí..a přitom to zlepší vodivost :roll:
drobné OT: na co je v IHS taková ta malá dírka? vrtá mi to hlavou :?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

socket píše:jasnee on ani nevie co je to procesor :lol: :P
Kvuli tobe jsem to "specialne" upravil, aby jsi to pochopil i ty :razz:

Pratele mysleme i na ty mene inteligentni.
P.S. Nezapomen si muj text zkopirovat do textaku a prekontrolovat pravopis.. Mohl by sis pripadne jeste rejpnout, tak nevahej :wink:
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“