Jaká je nej klávesnice na psaní?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Res!st
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jaká je nej klávesnice na psaní?

Příspěvek od Res!st »

Ahoj,

před několika měsíci jsem neudělal dobrý obchod.Koupil jsem docela levnou klávesnici, ale na psaní všemi deseti se vůbec nehodila.
Jakou klávesnici na psaní všemi deseti by jste mi doporučili?
Cena tak do 2tisíc...
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33645 , ještě se prodává v OEM verzi za nějakých 800 Kč, ale nenašel jsem ji nikde skladem.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Mám ergonomic ve verzi eng oem a nemůžu si stěžovat. Jakmile si zvykneš na trochu odlišný rozložení (a to je docela rychle), tak je dokonalá :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

honny píše:Mám ergonomic ve verzi eng oem a nemůžu si stěžovat. Jakmile si zvykneš na trochu odlišný rozložení (a to je docela rychle), tak je dokonalá :)
Ta cena se mi líbí. Ale dá se to vykutit nějak s těmi písmenky u čísel? ->ěščř, atd. Mi by to osobně nevadilo - umím psát všemi deseti, ale kdyby si sednu někdo další ke kompu...
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Díky. Aspoň jsem si ji mohl objednat. I s těmi nálepkami mě to výjde na 600 :twisted:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

prodavam tuhle klavesnici jeslti nekdo mate zajem
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

nevíte někdo jak je to s Microsoft Natural Ergonomic Keyboard OEM, všude je psané, že se prodává s novým počítačem??
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Tak už to u OEM výrobků bývá.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

James S píše:nevíte někdo jak je to s Microsoft Natural Ergonomic Keyboard OEM, všude je psané, že se prodává s novým počítačem??
jj. Taky jsem to četl. Teď jsem si ji objednával, tak uvidím, jak to dopadne.

edit: Teď jsem mluvil s prodejcem, který mi říkal, že to není problém. Viz. jeho odpověď: Spravne by se to melo kupovat s novym PC, ale jestli Vy s tim nebudete mit nejaky zasadni problem napr. v uctu nebo tak....tak to nevadi.
Kupoval jsem na internethity.cz -> mají tam i ty přelepky na klávesnici, navíc ušetřím i za poštu.
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

F1l1p píše:edit: Teď jsem mluvil s prodejcem, který mi říkal, že to není problém. Viz. jeho odpověď: Spravne by se to melo kupovat s novym PC, ale jestli Vy s tim nebudete mit nejaky zasadni problem napr. v uctu nebo tak....tak to nevadi.
Kupoval jsem na internethity.cz -> mají tam i ty přelepky na klávesnici, navíc ušetřím i za poštu.
tak to je fajn, jsem se bál, že mi to nebudou chtít prodat, nová ENG OEM stojí cca 550,- což unesu
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“