Creative SB Audigy SE 7.1
Moderátor: CageJ
- zorotl
- Nováček

-
Creative SB Audigy SE 7.1
Zdravim všechny.Nedavno sem si koupil zvukovku --SC Creative SB Audigy SE, 7.1, BULK-- a mám problém s ovladači asio,skládám hudbu na PC v programu Fruity loops a pořád zvuk přeskakuje...A nepomáhají ovladače od kvr ani asio4all....Díky všem za pomoc
Naposledy upravil(a) zorotl dne čtv 15. úno 2007, 17:14, celkem upraveno 1 x.
- F1l1p
- Středně pokročilý

- zorotl
- Nováček

-
všude píšou,že jo...
Karta Sound Blaster® Audigy® SE/VALUE kombinuje v sobě skvělou cenu a užitnou hodnotu..
32 bitový chip Audigy
Vynikající nahrávání a přehrávání s 24-bitovou digital/analog konverzí a ASIO podporou.
Komplexní technologie EAX® ADVANCED HD™ 3.0 pro vylepšení zvuku
Ke kartě je možno připojit reproduktorovou soustavu až 7.1
Konektory:
Line level out Front / Rear / Center / Subwoofer
Microphone in
Line in
Aux in
Digital I/O - přes výstupní modul
Specifikace:
Odstup signál - šum: 100dB
Celkové harmonické zkreslení: 0.004%
Vzorkovací frekvence: až 96 kHz
Balení obsahuje:
Sound Blaster Audigy PCI card
CD s drivery
Karta Sound Blaster® Audigy® SE/VALUE kombinuje v sobě skvělou cenu a užitnou hodnotu..
32 bitový chip Audigy
Vynikající nahrávání a přehrávání s 24-bitovou digital/analog konverzí a ASIO podporou.
Komplexní technologie EAX® ADVANCED HD™ 3.0 pro vylepšení zvuku
Ke kartě je možno připojit reproduktorovou soustavu až 7.1
Konektory:
Line level out Front / Rear / Center / Subwoofer
Microphone in
Line in
Aux in
Digital I/O - přes výstupní modul
Specifikace:
Odstup signál - šum: 100dB
Celkové harmonické zkreslení: 0.004%
Vzorkovací frekvence: až 96 kHz
Balení obsahuje:
Sound Blaster Audigy PCI card
CD s drivery
- F1l1p
- Středně pokročilý

Toto je přímo ze stránky creative: Sound Blaster® Audigy™ SE skvěle obohacuje 7.1 prostorový zvuk na počítači. Vysoce kvalitní specifikace audia zahrnuje přehrávání, nahrávání 24-bit/kHz a odstup signalu od šumu je100dB. Ideálním parnerem k prostorovému zvuku a přehrávání filmů je podpora EAX® ADVANCED HD™ 3.0 zajišťující realistické hraní, akustické efekty a detailní a při hraní prostorový zvuk 7.1 3D. Přibalený Creative Media Source™ software zajišťuje kompletní tvorbu MP3, ovládání hudebních sbírek, přidávání efektů a vypalování uživatelských CD kompilací.
Nic o Asiu tam není. U Audigy 2 už tam je napsána podpora...
Nic o Asiu tam není. U Audigy 2 už tam je napsána podpora...
- kotas
- Středně pokročilý

ASIO neumi a sam jsem ji mel takze to na 100% muzu potvrdit! Jinak je to shit zvukova karta, mel jsem ji jen 3mesice pred necelym rokem a radsi jsem se ji zbavil! Na AUDIGY4 nedam dopustit 
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO