uz ju mam v PC no hry este nemam...
pamet RAM v hrach
- Marositto
- Nováček

-
atm
AMD Athlon64 X2 3800+ (Scythe Infinity), DFI Infinity nF Ultra II-M2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 320GB, 7200.10, 16MB, Sapphire X1900GT (Zalman VF900CU), 2*1GB A-Data 800Mhz 1024MB, Chieftec LBX-01B-B-B,myš: Razer DeathAdder+exactMat+exactRest,kláv.: Microsoft Natural Ergonomic 4000SK
LCD: Samsung 215TW
LCD: Samsung 215TW
- bmX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Přesun z Her
Osobně bych dnes do herního PC méně jak 2GB nedával (samozřejmě záleží na financích). Her, které si o více jak 1GB řeknou je dost, navíc, pokud má člověk spuštěnou kopu programů na pozadí a PC mu standartně, aniž by byla spuštěná jakákoliv hra "žere" pomalu půl giga paměti
Já mám v současné době 1GB a nedosatek nikde nepociťuji, ale to jenom proto, že vzhledem ke grafice, kterou mám josu pro mě všechny náročnější hry out.
Osobně bych dnes do herního PC méně jak 2GB nedával (samozřejmě záleží na financích). Her, které si o více jak 1GB řeknou je dost, navíc, pokud má člověk spuštěnou kopu programů na pozadí a PC mu standartně, aniž by byla spuštěná jakákoliv hra "žere" pomalu půl giga paměti
Já mám v současné době 1GB a nedosatek nikde nepociťuji, ale to jenom proto, že vzhledem ke grafice, kterou mám josu pro mě všechny náročnější hry out.
Goldnoob team proud member!
- bobbysd
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam taky 1gb viz popis...v XPckach jede vse normalne ale jakmile se prehodim na vistu...jen ve winu mam vyuziti pameti 50% kdyz nic nedelam a nemam nic otevreneho...kdyz neco delam tak 80% standard i vic. hry se na viste u me s 1gb pameti hrat nedaji vubec zadne..porad swapuje disk a i kdyz mam fps 200 tak se to seka
2gb nebo nic...