pamet RAM v hrach

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

atm :)
uz ju mam v PC no hry este nemam...
AMD Athlon64 X2 3800+ (Scythe Infinity), DFI Infinity nF Ultra II-M2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 320GB, 7200.10, 16MB, Sapphire X1900GT (Zalman VF900CU), 2*1GB A-Data 800Mhz 1024MB, Chieftec LBX-01B-B-B,myš: Razer DeathAdder+exactMat+exactRest,kláv.: Microsoft Natural Ergonomic 4000SK
LCD: Samsung 215TW
bmX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmX »

Panove Crysis to bude delo aspon co jsem slysel a cetl...

Doporucene:počítají s dvoujádrovým procesorem a grafikou na úrovni GeForce 7600GT případně ATI X1800 1,5GB ram ...

Docela se na to tesim :D (teda az si koupin new PC :D )
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesun z Her

Osobně bych dnes do herního PC méně jak 2GB nedával (samozřejmě záleží na financích). Her, které si o více jak 1GB řeknou je dost, navíc, pokud má člověk spuštěnou kopu programů na pozadí a PC mu standartně, aniž by byla spuštěná jakákoliv hra "žere" pomalu půl giga paměti :)

Já mám v současné době 1GB a nedosatek nikde nepociťuji, ale to jenom proto, že vzhledem ke grafice, kterou mám josu pro mě všechny náročnější hry out.
Goldnoob team proud member!
bobbysd
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbysd »

mam taky 1gb viz popis...v XPckach jede vse normalne ale jakmile se prehodim na vistu...jen ve winu mam vyuziti pameti 50% kdyz nic nedelam a nemam nic otevreneho...kdyz neco delam tak 80% standard i vic. hry se na viste u me s 1gb pameti hrat nedaji vubec zadne..porad swapuje disk a i kdyz mam fps 200 tak se to seka :) 2gb nebo nic...
Odpovědět

Zpět na „Paměti“