DTV2000 H

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

DTV2000 H

Příspěvek od Nitroxil »

Zdravím všechny zakoupil jsem tuto kartu ale mám problém-ZVUK
Zvuk jede parádně a FM rádia ale u televize ani ťuk.
Nevíte, čím to může být???
Kartu jsem prpojil se základkou,nastavil jsem cd player vstup stejně jako u rádia a pořád nic.
Prosímk vás o radu jestli víte jak to řešit
Moc díky
Naposledy upravil(a) Nitroxil dne pát 16. úno 2007, 17:55, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: DVT2000 H

Příspěvek od Dzin »

Fatal1ty píše:Zdravím všechny zakoupil jsem tuto kartu ale mám problém-ZVUK
Zvuk jede parádně a FM rádia ale u televize ani ťuk.
Nevíte, čím to může být???
Kartu jsem prpojil se základkou,nastavil jsem cd player vstup stejně jako u rádia a pořád nic.
Prosímk vás o radu jestli víte jak to řešit
Moc díky
Více info, cdplayer? se zakladkou? se zvukovkou ne?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

Propojil jsem to se základkou (integr. zvukovka) a nastavil jsem v programu PVR2 audio výstup CD Player. Toto samé nastavení mám v fm rádiu a funguje to bez problémů
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Fatal1ty píše:Propojil jsem to se základkou (integr. zvukovka) a nastavil jsem v programu PVR2 audio výstup CD Player. Toto samé nastavení mám v fm rádiu a funguje to bez problémů
Tak napiš přiste zvukovku...
no CDplayer? to je divny jiny volby jako line in tam nemáš?
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

line in tam mám projel jsem všechno a to dvakrát a nejde to.Ale prozatimně jsem to vyřešil tím že jsem tam dal soft kterej je k analog. kartám Winfast PVR (ne PVR2) a zvuk jede takže to asi bude problém v softwaru.zatím to tak nechám protože to jede dobře.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Fatal1ty píše:line in tam mám projel jsem všechno a to dvakrát a nejde to.Ale prozatimně jsem to vyřešil tím že jsem tam dal soft kterej je k analog. kartám Winfast PVR (ne PVR2) a zvuk jede takže to asi bude problém v softwaru.zatím to tak nechám protože to jede dobře.
Kažkopadne tam ma byt line in koukni jak máš nastavenou zvukovku, třeba to mas potichu ;) zkus jinou verzi driveru i softu.
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

Buse to v softu. Já mám tuto samou kartu a nic jsem nepropojoval, jsem moc línej a stejně vše jede bez problémů.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

jak si mohl nic nepropojovat????to by ti snad nemohl jet zvuk ne???
//jinak napiš co máš za desku, případně jakou máš zvukovku a jakej soft požíváš?
//edit2 vidím že jsi z Poděbrad takže chtáš digitální vysílání že jo??
tak jestli jo tak tam prej není nutnost to propojovat tím kablíkem
m1112
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nalazení analogové televize

Příspěvek od m1112 »

Ahoj,

nevíte náhodou, ja kse na této televizní kartě dají ladit analogové programy? nemůžu to nikde najít a vyhledá mi to pouze digitální...
Chybí Prima...
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Obrázek
Tlačítkem přepneš analog / digital
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

http://www.bgslevi.cz/soubor.php?kod=CBH2114&typ=o
pro všechny komu to nejde!!!!!!!tento ovladač...4.0.112.3220...funguje i pvr2 bez problémů
Vocko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vocko »

taky resim problem s analog tv a zvukem nainstaloval jsem
ovladač. 4.0.112.3220 a pvr2 zvuk nesel ale u FM radia sel potom mi FMr hodilo neplatnou operaci a je to presne obracene TV jde a FM ne
nevite cim to je uz by to konecne mohlo fungovat tak jak ma kua :evil:
CPU - Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz - Thermaltake Big Typhon MB - ASUS P5B Deluxe RAM - Kingston 2x1024MB 750MHz CL4 GPU - X1950PRO 256MB HDD - SATA 2 2x 320GB DVD-ROM - Samsung SH183L CASE - 3R System Air Black ZDROJ - SEASONIC M12II-430 430W "80-PLUS" Monitor - LCD 22" Samsung Zvuk - SB Audidy2 ZS, Gembird WCS-YF-1A
salve
Nováček
Nováček

Problém s instalací

Příspěvek od salve »

Mám to nainstalované. S PVR to chodí normálně. Pokud nainstaluji PVR2 tak FM chodí ale TV po prvním kliknutí na cokoliv zatuhne a s tím i celé PC. Pomůže pouze tvrdý reset. Zkoušel jsem nové ovladače i aplikaci pro ovládání a je to pořád to samé. Řešil to už někdo nebo je to spíš na reklamaci?
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“