XBOX 360..za par hodin

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Me konzole lakaji uz dob PS1, ale nikdy sem nebyl tak moc presvedcenej abych do nejake sel, vzdycky si to odbudu u znamyho na PS2, vlastne vzdycky kdyz se vratim po probdele noci u PS2 domu, tak si rikam ze hned po vyplate pudu a koupim a budu mit vystarano. Ale pak to nadseni vzdycky nejak opadne...

U me jasne vitezi PC, protoze je to porad pro me platforma na kterou se da nejsnaz sehnat cokoliv za 0 Kc s DPH :oops: Je fakt ze pri kazdym upgradu si rikam ze je to ten posledni a pak bude PS2, nebo nejaka jina konzole,ale znam se - rok s rokem se sejde a ja uz zase budu brousit po e-shopech a nakupovat novej HW...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Dr.Evil píše:...si rikam ze hned po vyplate pudu a koupim a budu mit vystarano... ...platforma na kterou se da nejsnaz sehnat cokoliv za 0 Kc s DPH...
Ked si ludia zacnu takto zhanat veci, za ktore dostavas vyplatu, tak nijaku vyplatu uz viac nebudes mat.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Suhy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Suhy »

Jsem jen zvedav, kdy si budeme tento ¨zazrak¨ koupit i v nasich obchodech. :(
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

V pátek jsem byl na prezentaci u microsoftů (netýkalo se tedy XB360, tam by mě asi firma neposlala :-)) a launch XB360 uvedli jako jeden z významných úkolů pro nadcházející období. Snad se tedy pochlapí a neodfláknou to jak původní XBox. Ten snad u nás oficiálně nepodporovali nikdy.

Jinak mě osobně je samozřejmě nějaký XB360 naprosto ukradený, počkám si na Nintendo Revolution! :-)!
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Takze borci na konzoly. Planujem si kupit XBOX 360 . Chcem to kupit malemu synovcovi ale samozrejme hlavne pre seba :-D .

Chcem kupit verziu bez HDD (ten potom dokupim neskor) ale chcem sa spytat ci hry nevyzaduju instalaciu na HDD. Ci vlastne pojdu ako maju.
Samozrejme chcem kupit aj nejaku hru a to planujem Gears Of War a nejaku behacku pre synovca ale ziadnu schopnu som nenasiel. Sonic je zevraj hovadina a nedosahuje kvalitu 2D verzii.

Tatktiez by som to chcel pouzivat ako DVD prehravac stolovy tak som dost zvedavy...
XBOX360
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Diky za rady a odpovede :cry: Uz som si to objednal aj spolu s Gears Of War. Takze dalsie rady s kupou su bezpredmetne :-D
XBOX360
Kulda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda »

Shack píše:Takze borci na konzoly. Planujem si kupit XBOX 360 . Chcem to kupit malemu synovcovi ale samozrejme hlavne pre seba :-D .

Chcem kupit verziu bez HDD (ten potom dokupim neskor) ale chcem sa spytat ci hry nevyzaduju instalaciu na HDD. Ci vlastne pojdu ako maju.
Samozrejme chcem kupit aj nejaku hru a to planujem Gears Of War a nejaku behacku pre synovca ale ziadnu schopnu som nenasiel. Sonic je zevraj hovadina a nedosahuje kvalitu 2D verzii.

Tatktiez by som to chcel pouzivat ako DVD prehravac stolovy tak som dost zvedavy...
já osobně sem koupil verzi s HDD - pokud plánuješ hrát přes X-live kvůli čemuž sem kupoval já tak jedině s hdd - sosají se různé updaty,plno dem,mappacků,addonů,videí,arkád apod apod..tj lepší investice hned...
JJ GOW je nářez - jak SP tak MP,osobně mám dál NHL07,FIFA06RTWC,PGR3,Test drive unlimited a další..Skrz hry apod mrkni na fora ohledně xboxu360 - xlive.cz apod...
BTW - na čem budeš hrát?? LCD-TV ??? vřele doporučiji rozdíl mezi HDTV a normál je velikej hrál sem jeden den na normál tv a vypadá to docela hnusně - pak došla LCD TV a je to jedna básen :)
Toshiba Qosmio X870-14M /I7 3630QM Ivy Bridge, 17.3" TB 3D 1920x1080, GTX 670m , 16GB ddr3 ...
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Ja ak sa mi to bude pacit tak si dokupim aj HDD . Koli Gears Of War som si to vlastne objednal tak som zvedavy. Hadam to dojde uz v Utorok...
Planujem to pripojit na moj LCD Monitor ktory je vlastne aj LCDTV tak hadam obraz bude kukatelny.
Na forach uz som bol ale co som dost sklamany tak malo hier je (vlastne v podstate ziadna okrem Sonica) ktore sa podobaju napr. NA Crasha.
CHcel som nejaku kupit pre maleho 5 rocneho synovca a nic som nenasiel. Predsa len mu dat hrat GOW by asi nebol dobry napad :-D

Inac by ma zaujmalo ci existuje na XBOX Demoscena. Myslim ludia ktori nerobia priamo hry ale hudobno graficke dema ako ukazku moznosti XBOXu.
XBOX360
Kulda
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kulda »

Shack píše:Ja ak sa mi to bude pacit tak si dokupim aj HDD . Koli Gears Of War som si to vlastne objednal tak som zvedavy. Hadam to dojde uz v Utorok...
Planujem to pripojit na moj LCD Monitor ktory je vlastne aj LCDTV tak hadam obraz bude kukatelny.
Na forach uz som bol ale co som dost sklamany tak malo hier je (vlastne v podstate ziadna okrem Sonica) ktore sa podobaju napr. NA Crasha.
CHcel som nejaku kupit pre maleho 5 rocneho synovca a nic som nenasiel. Predsa len mu dat hrat GOW by asi nebol dobry napad :-D

Inac by ma zaujmalo ci existuje na XBOX Demoscena. Myslim ludia ktori nerobia priamo hry ale hudobno graficke dema ako ukazku moznosti XBOXu.
myslím že pro děti je cílené Viva Pinata - myslím že má cz titulky / http://games.tiscali.cz/reviews/vivapinatacz/index.asp /..

mrkni na to forum na xlive.cz tam možná nějaké typy na hry pro děti najdeš...nebo prolézat e-shopy...
Toshiba Qosmio X870-14M /I7 3630QM Ivy Bridge, 17.3" TB 3D 1920x1080, GTX 670m , 16GB ddr3 ...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Ted jsem narazil na tohle.
http://www.worldcybergames.com/6th/2007 ... OW/gow.asp
a podle jineho webu World Final bude v Praze
http://www.firingsquad.com/news/newsart ... chid=14862

Skoda ze je ta hra jen Xbox,protze co sjem videl videa celkem by me i bavila( ted bude/je 2)
Ale nepisou kde to bude..co myslite kde jsou idealni podminky na takovouhle akci?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“