Rainbow Six Vegas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
driver001
Nováček
Nováček

Rozlišení 1680*1050

Příspěvek od driver001 »

Zdravim, je možno nějak nastavit toto rozlišení? Při 1600*1200 mi to posune a ožřizne obraz a 1280*960 je na mém LCD zbytečně málo a taky se to ořízne. Dík za info.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
isolove
Nováček
Nováček

Příspěvek od isolove »

RDK píše:pouziva niekto tento stit?

Obrázek

Ako a kde sa to da zvolit? Da sa to aj v single alebo LAN - COOP STORY? diik
crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

dá sa aj v single :wink:

proste si ho vyberieš vo vybavení - vo vrtulníku alebo pri tým smetiakoch ...
/nie, nepoužívam ho - moc mi to pripomína jednu hru :lol:
s pozdravom, crux.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no ja ho nasel na zemi nekde ve sklepech ve vegas :roll: .. parkrat mi docela zachranil krk, da se s nim krejt zatimco partak leci dalsiho a daj se tak pekne krejt
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

Vysla cestina. Ke stazeni ZDE
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

no tak to hraju sice 800*600 nejnizsi detaily ale co muzu delat, tahle babicka uz ma svy nejlepsi leta za sebou, kazdopadne je se porad na co divat a je to i hratelny

btw zasek sem se hned na zacatku. sem na ty strese s dvouma parkama trochu sem to tam vystrilel a nevim co dal :?
crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

phz^ píše:btw zasek sem se hned na zacatku. sem na ty strese s dvouma parkama trochu sem to tam vystrilel a nevim co dal :?
myslíš nad kostolom ?
ísť späť dole - odpáliť väčšiu bránu a pokračovať :wink:
s pozdravom, crux.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

jak je to s rozlisenim ta hra je v celku narocna da se tam dat i jine rozliseni nez 1680/1050 (pri pouziti patche na rozliseni) kamarad nema tak vykonou vga a tohle defaultni rozliseni pro sirokouhle lcd mu dela pri naroc. hrach trosku problemy. existuje ekvivalent mensiho? dik
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Visi píše:jak je to s rozlisenim ta hra je v celku narocna da se tam dat i jine rozliseni nez 1680/1050
Samozrejme. Nastav si to v graphic options ve hre. Muzes tam dat klidne 800x600.
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Může mi někdo vysvětlit proč na tomto PC:

E6400,2 GB DDR2 800 MHZ,ATI 1950 Pro,Asus P5B deluxe jede tato hra v rozlišení 1024x768 hned na začátku mise tak kolem 30 FPS a jak dojdete tou ulici k prvni rozlehle venkovni lokaci jak je tam ten sloup tak to pada na nejakych nehratelnych 15 FPS !!! (takze je to takove trhane..)a v ulickach tojede kolem 30 FPS i kdyz strilim ale kdyz je nejaka rozlehla venkovni mistnost tak to hned zase pada dolu !!

mam nejnovejsi patch 1.04,nejnovejsi ovladce Ati 7.1 ...

Nejak dal uz jsem tu hru ani nezkousel hrat protoze me dost nasralo teh 15 FPS - by me zajimalo jak ti blbci co delali kdysi ten test namerili na 7600 GS nejakych 32 FPS v rozliseni 1024*768 na nejv.detaily ....

Muze tu prosim nekdo s podobnou sestavou nahodit screeny hned se zacatku hry (ale ne s te ulicky) ale s te rozlehle venkovni lokace kde je ten sloup at vidim kolik mate FPS ....

Dik
HeadHunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HeadHunter »

gonsa píše:Může mi někdo vysvětlit proč na tomto PC:

E6400,2 GB DDR2 800 MHZ,ATI 1950 Pro,Asus P5B deluxe jede tato hra v rozlišení 1024x768 hned na začátku mise tak kolem 30 FPS a jak dojdete tou ulici k prvni rozlehle venkovni lokaci jak je tam ten sloup tak to pada na nejakych nehratelnych 15 FPS !!! (takze je to takove trhane..)a v ulickach tojede kolem 30 FPS i kdyz strilim ale kdyz je nejaka rozlehla venkovni mistnost tak to hned zase pada dolu !!

mam nejnovejsi patch 1.04,nejnovejsi ovladce Ati 7.1 ...

Nejak dal uz jsem tu hru ani nezkousel hrat protoze me dost nasralo teh 15 FPS - by me zajimalo jak ti blbci co delali kdysi ten test namerili na 7600 GS nejakych 32 FPS v rozliseni 1024*768 na nejv.detaily ....

Muze tu prosim nekdo s podobnou sestavou nahodit screeny hned se zacatku hry (ale ne s te ulicky) ale s te rozlehle venkovni lokace kde je ten sloup at vidim kolik mate FPS ....

Dik
Zda se ze je to v tyhle hre asi normalni, zkus vypnout motion blur, celkem to pomohlo...
Laptop: Lenovo Yoga 7 Pro ll AMD Ryzen 7 7840HS ll GeForce 4050 RTX ll 16GB LPDDR5 6400MHz ll 2TB NVME SK Hynix P41 Platinum ll 14.5" 3072x1920 IPS 100% SRGB ll Logitech MX Anywhere 3s
Dock: i-Tec TB4DUALDPDOCKPDPRO + Philips QD-OLED 32M2N8900 + Razer Basilisk v3
NAS: QNAP TS-253D ll 16GB DDR4 RAM ll 2TB Crucial P3 NVME SSD + 2TB WD BLACK SN770 + 20 TB Toshiba MG10ACA20TE
Network: TP-Link Archer BE550 + TP-Link EAP783
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Obrázek

Je to ten sloup, co mas na mysli?
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

jessie.james píše:Obrázek

Je to ten sloup, co mas na mysli?
jo je co mas za komp ??

a postni prosim obrazej jak jdes za ten sloup smerem k vojakum - tam mi to prave zacne silene padat az na tech 15 FPS !!
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Obrázek Obrázek Obrázek

Sestava: E6400 (3200MHz), 2GB 800MHz RAM, 7900GTX
Hra ma posledni patch 1.04
Motion Blur: Off a Shadow Quality: Medium
Naposledy upravil(a) jessie.james dne sob 17. úno 2007, 16:22, celkem upraveno 2 x.
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

gonsa píše: Nejak dal uz jsem tu hru ani nezkousel hrat protoze me dost nasralo teh 15 FPS - by me zajimalo jak ti blbci co delali kdysi ten test namerili na 7600 GS nejakych 32 FPS v rozliseni 1024*768 na nejv.detaily ....
Dik
Tu si pozri kolko ma ta 7600GS framov tretinu z X1950ky :wink: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2895&p=5 , teda neviem kde si tych 32FPS nabral, inak odporucam znizit Shadows na Medium detail, mne to dost pomohlo
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Meloon píše:
gonsa píše: Nejak dal uz jsem tu hru ani nezkousel hrat protoze me dost nasralo teh 15 FPS - by me zajimalo jak ti blbci co delali kdysi ten test namerili na 7600 GS nejakych 32 FPS v rozliseni 1024*768 na nejv.detaily ....
Dik
Tu si pozri kolko ma ta 7600GS framov tretinu z X1950ky :wink: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2895&p=5 , teda neviem kde si tych 32FPS nabral, inak odporucam znizit Shadows na Medium detail, mne to dost pomohlo
Nekde jsem to videl ale uz kdyz se podivas tady
http://hry.tiscali.cz/news/news.asp?id=20654

na tech 14 FPS na 1600x1200 HIGH na 7600 GS ....tak je to nejake divne...
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

No nejake citelne zlepseni jsem nezaznamenal ale zkousim hrat hru dale a drzi se to na 30 FPS akorat za tim sloupem to porad pada na tech 15 FPS - doufam ze uz se s tim nikde nesetkam - na tech 30 FPS je to jeste celkem hratelne ...

vam to taky tak silene pada u toho sloupu na zacatku ??
jessie.james
Začátečník
Začátečník

gonsa píše:doufam ze uz se s tim nikde nesetkam
Bohuzel setkas. Par takovych lokaci existuje. Napr. hned v druhe misi, kdy slanis ze strechy na ulici a jdes po ni dolu mi to pada k 15 FPS. Optimalizace tehle hry stoji totalne za prd, ale jinak skvela rezba.
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

gonsa píše:No nejake citelne zlepseni jsem nezaznamenal ale zkousim hrat hru dale a drzi se to na 30 FPS akorat za tim sloupem to porad pada na tech 15 FPS - doufam ze uz se s tim nikde nesetkam - na tech 30 FPS je to jeste celkem hratelne ...

vam to taky tak silene pada u toho sloupu na zacatku ??
Tak ver tomu ze stretnes, na konci hry (pri rakete) mi to do davalo 10FPS !!! priserna slideshow :sad: A je mnoho lokacii kde ti bude FPS klesat pod 15
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“