Jinými slovy taky nemáš ponětí jak to bude vypadatno-X píše:...
// ...jak to bude *konkrétně* vypadat...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
Jinými slovy taky nemáš ponětí jak to bude vypadatno-X píše:...
To né ...podle DailyTechu budou karty dostupné do 6 týdnů (bude hard launch)deffuse píše:sak vsade som videl len blbosti typu.. uz v marci pridu nove grafiky atd... ale ziadny konkretny datum, myslis ze sa na slovensko dostanu az v niekedy v june??
For je totiz v tom ze 8pin je zpetne kompaktibilni.RaslB píše:1. už je jasné že sa bude volať 2900xtx a po 2. bude stačiť aj 2x6 pinMayhem(cz) píše:Zdar, spiš by mě zajimalo čim takovou 2800XTX budu napajet když muj zdroj(viz.podpis) má 2x6-pin konektor a nová karta od ati bude mít 6-pin+8/pin ,to si jako budu muset pořídit nový zdroj?
..a to je zcela nedostatecne nemyslis?RaslB píše:stačí nato aby si ju rozchodil nie nato aby si ju taktovaldexterav píše:je tam aj dosť jasne napísané ... pri použití 6 pin je vypnutý Overdrive...
čo vyzerá tak že 2x6 pin celkom nestačí...
Asi přejdu už k NVidii ten rozdíl bude stejně jen pár procent ,ale ještě si počkám na duben a uvidím...RaslB píše:ja si tiež myslím že je to nedostatočné ale čo s tým narobím no ale keď už mám zdroj s 2x6pin tak aj tak nebudem kupovať nový len kvôli taktovaniuOBR píše: ..a to je zcela nedostatecne nemyslis?
...
Ono jedna vec je teorie a druha praxe. Imho bude klidne mozne ze i pro OC jen 2x6pin bude stacit....RaslB píše:ja si tiež myslím že je to nedostatočné ale čo s tým narobím no ale keď už mám zdroj s 2x6pin tak aj tak nebudem kupovať nový len kvôli taktovaniuOBR píše: ..a to je zcela nedostatecne nemyslis?
...