Godzzila píše:No možná na tvůj Intel...djgeneral píše: 58st. je úplně v pohodě. To přehřátí nejni
Ale AthlonXP by neměl jít přez 55stupnu pak uz jsou problemy
jenze tohle je barton, takze bych se vubec nebal ani 65°C
Moderátoři: Walker1134, PKBO

To se mi zdá teda jako vopravdu velka hovadina 70stupnu na AthlonuXP to prece nemuze bejt stabilni a kdyz jo tak to teda hodne zkracuje zivotnost...djgeneral píše:Nu.. Koukni sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=86547Godzzila píše:No možná na tvůj Intel...
Ale AthlonXP by neměl jít přez 55stupnu pak uz jsou problemy
Mě 58st. v heatu prosstě přijde ok

me to prave taky delal radeon. 7500 a jinde 9600xt. pak sem pridal chlazeni a bylo ok. delalo to jen pri hrach kdy jelo 3D. ale delalo to vzdy.phz^ píše:Godzzila píše:zkousel si zvysit napeti na ramkach? nebo je ruzne prohazovat?
(teda pokud mas vic jak jednu)
nebo pretaktovana grafika?
neprehriva se chipset?
grafika je defaut chipset ma kolem 50°C ramky neprohazuju pac by mi prestal bootovat disk

nedal si tam blbe pastu? 62 na idle je fakt hodneFILLEN píše:Když jsme u těch Bartonů, taky jednouho mám, na idle bez OC dáva 62°C. Není na něm def. chladic, ale cooler master HAC-81 a otevřená skříň. Sice je to jako vysavač, ale co už. HOrší když zavřu skříň, okmžitě potom celý počítač kolabuje---procesor je ještě nějaký pátek v záruce, takže jde toto reklamovat??