neni samsung jako samsung, myslim že ty nove 931BW 206BW a 226BW jsou opravdu monitory velmi povedene, ano jde stale o TN matrici, ale kdo ma hluboko do kapsy, nebo se venuje profesionalne hrani měl by být s temi monitory celkem spokojeny...zkus mrknout na netu, prolez i zahranicni fora a uvidis ze ohlasy na tyto monitory jsou opravdu velmi dobre!
Nicmene se dostavam jinam ne sem tak trochu chtel jelikoz ja uz ani tak nehledam jiny LCDcka ale zajima jaky z tech dvou......nejlepe osobni zkusenosti nekoho kdo naky z nich ma doma a nebo aspon nazory....
mam doma VX2235wm a celkem se to da, zadnej vadnej pixel, jas i kontrast v pohode, s rychlosti odezvy taky zadnej problem, pozorovaci uhly dany technologii TN sou pro me dostacujici pac stejne sedim furt pred monitorem
predtim sem mel staryho 17" Samsunga (taky TN) a je to hodne velkej posun k lepsimu
Mám ho konečne doma. Síce len dva dni, ale moje obavy sa stratili po prvom zapnutí. Žiadny problém s detekciou digitálneho vstupu obraz môžem povedať až príliš ostrý - musel som to skorigovať na monitore aj na grafike. (doteraz len CRT).Čo ma ale najviac potešilo ŽIADNY vadný pixel a ani subpixel (z toho som mal najväčšiu obavu Viewsonic totiž dovoľuje pri týchto monitoroch vadné, 1 biely, 1 čierny alebo 10 subpixelov. Korekcia rozmeru obrazu je automatická- nedeformovaný obraz, možno vďaka grafike. Takže odporúčam.
Aj vzhľadovo je extra.
Je to tam napísané v riadku Predmet.
Takže je to ViewSonic VX2235wm
Čím viac naň čumím tým mám väčšiu radosť. Pozeral som na ňom nejakú TV a obraz lepší než na klasickom televízore, nebadám nejaké spozdenia - rozmazania, snáď v extremne rýchlych obrazkoch, ale to nestíham sledovať. Gamesy som skúšal nejaké tiež, staré (aj DOS) aj nové a je to omnoho lepšie oproti pôvodnému CRT monitoru 19" s ktorým to porovnávam hlavne tá PLOCHA
Se omlouvam sem si ani nevsim......prave me zarazi to ze ten druhej tusim ze VG2230WM ma o neco lepsi pozorovaci uhly...delsi zivotnost....vyskove nastaveni (coz aspon u toho druheho co mas ty nepisou) a pri tom je o neco levnejsi....to nechapu
CPU: AMD Ahtlon 64 3200+ (winchester) 2.0GHz @ 2.6GHz 1.55v, CPU FAN Noctua NH-U12, BOARD: DFI infinity nF4 Ultra, RAM: Geil 2x 512MB 400MHz Cl 2.0 GPU: ATI Radeon X800GTO(2) @ X850XT, HDD: WD Raptor 36GB SATA + Hitachi 250GB
VG je starší typ. O tom, že má väčšie pozorovacie uhly by som veľmi neveril. Obidva majú TN obrazovku takže je to len marketingový oblb. VX2235 je taktiež to isté ako VX2245, len stým, že 2245-ka má ešte dock na i-pod a basový repro.
Vstavané repraky u môjho som ešte neskúšal. ASj tak používam externé, ale skúsim až bude na to čas.
Urcite?...ja bych rek ze to je jen jinak napsany ale jinak je to uplne to same:
"22” wide TN barevný WSXGA+ LCD panel, active matrix
VS.
22” širokoúhlý TN barevný TFT active matrix WSXGA+ LCD
takle je to na webu vyrobce takze nevim....
CPU: AMD Ahtlon 64 3200+ (winchester) 2.0GHz @ 2.6GHz 1.55v, CPU FAN Noctua NH-U12, BOARD: DFI infinity nF4 Ultra, RAM: Geil 2x 512MB 400MHz Cl 2.0 GPU: ATI Radeon X800GTO(2) @ X850XT, HDD: WD Raptor 36GB SATA + Hitachi 250GB
Jo ten vypada fajny....kdyz se bude dat nekde sehnat.....nejspis se jedna sice o TN ale neva, stejne je to peklo....by chtelo videt ty monitory vedle sebe moct si je vyzkouset:-D to by se pak vybiralo:)