S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

ChrastyII píše:hlavně ne SF,to si do pc pouštět nechci:(jinak mě nároky vyhovují,ale je fakt, že jsou hrozně vysoké...jestli to půjde tímhle tempem tak za chvíli budou chtít nějaký Tera-Scale :-D
Na "papieri" su tie poziadavky uplne v pohode. 512MB RAM ak bude stacit na rozlahly Cernobyl s kopou NPC a nepriatelov potulujucich sa po krajine subezne s hracom tak to bude neuveritelne :wink: .Urcite to bude podla mna lepsie optimalizovane na grafiku a CPU ako R6 Vegas a na RAM podla predbeznych poziadaviek to bude lepsie optimalizovane nez napr G3.

Ale o G3 tiez najprv pisali ze minimum bude 512MB a doporucene 1GB a jak to dopadlo :sad:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

On je ještě někdo, kdo věří udávaným požadavkům od výrobce ? :roll:
Goldnoob team proud member!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Thellwin píše:On je ještě někdo, kdo věří udávaným požadavkům od výrobce ? :roll:
Těm doporučeným bych i věřil...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

9.2 vysla oficialni MP for beta-testing, pocas toho testu byly otevrene servery primo THQ a dalo se hrat, beta-tes byl ale behem nekolika dni uzaven pro pretizeni serveru ...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

OBR píše:9.2 vysla oficialni MP for beta-testing, pocas toho testu byly otevrene servery primo THQ a dalo se hrat, beta-tes byl ale behem nekolika dni uzaven pro pretizeni serveru ...
A je jasne ze sa bude Stalker dobre predavat.
BTW nemate niekto link na tu betu?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Podle mých onformací nebyl ten MP betatest veřejný, ale soutežilo se o pár klíčů k němu ...
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Thellwin píše:Podle mých onformací nebyl ten MP betatest veřejný, ale soutežilo se o pár klíčů k němu ...
Verejny nebyl to ani netvrdim ale je to oficialni plne funkcni MP test ... ja mam legalni klic, ale bohuzel fungovalo to jen 3 dny a behem testu jsem mel ve hre maximalne 4 lidi z ruska ...

Jinak je hra k nerozeznani od Half Life 2, i engine je asi ukradeny Source a predelany ...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ale já neříkal, že je nelegální, reagoval jsem na Hijacker933 a jeho MP betu kterou hrál před rokem a ta oficiální určitě nebyla :)

Ad podobnost se Source Enginem - taky mi to tak trochu přišlo, ale hned bych nemluvil o krádeži, možná jsou vývojáři z Ukrajiny také tak šikovní. Každopádně ta podobnost je aspoň pro mě jednozančné plus, protože Source engine se mi opravdu líbí i v dnešní době.
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

STALKER

Příspěvek od HunterGtNet »

ted jsem dostahoval tu NEW BETu stalkera ma 483MB a jsou tam 2MP mapy a uz tam je menu s nastavenim VGA a vsim :-) na 7600Gt na maximum 1280x1024 to nejde pod 25fps
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

super, to sem chtel slyset :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

to já taky. Btw a odkud jste tu betu stáhli a jak seženu klíč? Bych si to chtěl taky zkusit ... :oops:

I když klíč asi neseženu, když je to jen formou soutěže... jde to zkusit aspoň bez toho offline?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nainstalujes a hrajes teda pres net me to zatim nejak neslo
a zadnej klic to nechtelo
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: STALKER

Příspěvek od Thellwin »

HunterGtNet píše:t... na 7600Gt na maximum 1280x1024 to nejde pod 25fps
Nechtěl by jsi nahodit pár screenů ? :)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

tuto hru budu mit v dalsim testu - vliv pretaktovani na vykon ... a muzu uz ted prozradit ze se to chova opravdu stejne jako Half Life, je to velice zavisle na vykonu CPU! Screeny klidne nejake dam ..

PS. heslo (klic) se musi zadat pri pripojeni na server - nahore je pro to policko ... ale to uz je jedno server je vypnutej a nefunguje to ... ja ten klic sehnal od manika, a jelo to jak rikam 3 dny pak to vypli. Dostal jsem ho prave proto ze to uz koncilo ...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Náročné na CPU to bude hlavně kvůli tomu "unikátnímu systému života", kulky se mají pohybovat po "reálných" balistických křivkách atd. jak je na tom fyzika ve hře si zatím netroufám odhandnout, ale měla by být na výši co jsem zatím četl.

Btw, v tom testu bude singl nebo MP ? Protože to se bude určitě chovat jinak.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Thellwin píše:Náročné na CPU to bude hlavně kvůli tomu "unikátnímu systému života", kulky se mají pohybovat po "reálných" balistických křivkách atd. jak je na tom fyzika ve hře si zatím netroufám odhandnout, ale měla by být na výši co jsem zatím četl.

Btw, v tom testu bude singl nebo MP ? Protože to se bude určitě chovat jinak.
Mno já už jsem si to našel, tak si to zkusím aspoň offline, případně pokud je tam lan, tak to zkusím s kámošem :)

Jinak tomu unikátnímu systému života pořád nějak nevěřím... Sice je pěkné, že to píšou, ale podle mě to zase takové jak píšou nebude ;) Ty balistické kulky by mohly bejt psycho a věřil bych, že by to tam i bejt mohlo, ale vzhledem k tomu, že prej není rozdíl někoho trefit do hlavy nebo do nohy, tak to trošku ztrácí význam :) I když teda nevím jestli je to fakt pravda, četl jsem to nedávno v nějakých dojmech...

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem zatím bral info hlavně z různých interview a tam psali, že zásahové zóny tam být mají ... samozřejmě že před vydáním jsou to stejně všechny jenom kecy a realitu ukáže až vydaná hra napospas hráčům.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

je to brane z toho MP - ale mapa jako mapa, ja to meril - 4 lidi po sobe strilejici po mape ... a v singlu to potom bude +- stejne, netvrdim ze treba single nebude v poctu fps nejak odlisny ale v globalu to bude stejne a pro prvotni predstavu ten muj testing v MP bude stacit ...
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

takze dost narocen je ten render a jeste jsem otevrel adresar a koukam ze tem je na vyber DX9 a DX8 :-) takze jsem to skusil a fakt pod dx9-28FPS a DX8-75fps na stjnem miste merene takze je to 3xmin narocne pod dx8 akora kvalita je horsí :-(
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak s x1300pro je to docela smrt :oops: 1024x768 maximum cca 10-30fps ve dne a 20-30fps v noci... bez AA a AF

//edit:
porovnani:

DX9 / DX8
Obrázek

jinak v noci to neni takovy rozdil.. ale ve dne docela jo...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“