nieco mi blokuje nejake stranky - pls help
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nieco mi blokuje nejake stranky - pls help
zdravim
mam taky problem...pri najakych strankach sa mi zobrazi "vid obrazek " a zablokuje mi ju....napriklad aj www.torrentz.com a podobne...ale dnes rano mi to este fungovalo....preskenoval som PC antivirakmi spywerom...aj firewall som vypil ale nepomohlo....aj som odinstaloval nejake podozrive porgrami ale stale to iste....robi mi to aj v FF,aj IE aj v Opere...
nevie niekto ako sa toho môzem zbavit.?? pls
http://img129.imageshack.us/img129/3011/untitledjs5.jpg
mam taky problem...pri najakych strankach sa mi zobrazi "vid obrazek " a zablokuje mi ju....napriklad aj www.torrentz.com a podobne...ale dnes rano mi to este fungovalo....preskenoval som PC antivirakmi spywerom...aj firewall som vypil ale nepomohlo....aj som odinstaloval nejake podozrive porgrami ale stale to iste....robi mi to aj v FF,aj IE aj v Opere...
- rumbo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nieco mi blokuje nejake stranky - pls help
vypni si (resp. zmen si proxy) HideIP, alebo nejaky iny program ktory pouzivas na zmenu (schovanie) IP..Cpk píše:zdravim
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nieco mi blokuje nejake stranky - pls help
no ked si zapnem Hide IP tak mi to funguje normane sa zobrazi ci ma..ale ked ho mam vypnute tak stale sa mi zobrazuje ,a nepusti ma to na nu...vypni si (resp. zmen si proxy) HideIP, alebo nejaky iny program ktory pouzivas na zmenu (schovanie) IP..
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rumbo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sak Ti hovorim, resp. pisem.. vyhod HideIP. ta DNS je DNS Saudskej Arabie, co myslis preco Ta tam nechce pustit???Cpk píše:namiesto 80.78.146.6 mam 212.138.64.179 DNSku
sorry a co tym myslis log.?
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
uz sem to spravil....neviem ako sa to stalo ale pri zatwarani hide ip mi zmrzol a som ho vyplol cez processes a ostala mi DNSka sautskej arabie....a aj ked som ho odinstaloval Hide IP...
tak som ho skusil znovu nainstalovat , ked som ho prvy krat pustal ...normalne sa mi ukazalo IP sautskej arabie.....potom som stlacil stop Hide IP a dal Exit...ale zasa zmrzol...ale uz mi ostala moja dnska...
tak dikes..a sorry ze som otravoval
tak som ho skusil znovu nainstalovat , ked som ho prvy krat pustal ...normalne sa mi ukazalo IP sautskej arabie.....potom som stlacil stop Hide IP a dal Exit...ale zasa zmrzol...ale uz mi ostala moja dnska...
tak dikes..a sorry ze som otravoval