DEMA vymozenosti ATI karet
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
DEMA vymozenosti ATI karet
Zdravim, nemohli byste sem postovat linky na animace co delala ATI primo k ruznejm GK? pamatuju si ze kdyz sem kdysi koupil Rage 128 pro tak tam byl takovej vodopad a reka... ale ted at hledam sebevic, nemuzu nic novyho najit
asi hledam spatne 
Naposledy upravil(a) Flegy dne pon 19. úno 2007, 19:59, celkem upraveno 2 x.
- no-X
- Středně pokročilý

Myslíš RageDawning?

http://www1.mydrivers.com/cgi-bin/tools ... /442,2.htm
Bohužel komplentě funguje jen s Rage 128 a staršími verzemi driverů...
všechna novější dema jsou stále k dispozici na webu ATi v sekci "developers" / "demos"
http://ati.amd.com/developer/demos.html

http://www1.mydrivers.com/cgi-bin/tools ... /442,2.htm
Bohužel komplentě funguje jen s Rage 128 a staršími verzemi driverů...
všechna novější dema jsou stále k dispozici na webu ATi v sekci "developers" / "demos"
http://ati.amd.com/developer/demos.html
Naposledy upravil(a) no-X dne pon 19. úno 2007, 19:31, celkem upraveno 3 x.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- no-X
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
jj presne tak
. treba nyni moderni HDR, nevim proc to s nim tak prehanej, kort oblivion a svetelkujici obekty
... podle me to je zbytecny...
je to takova nostalgie... zitra dam dokupy starej komp, oprasim rage 128 pro a pustim si po letech to demicko
. jeste ze te tu mame, ja si prave za boha nemohl vzpomenout jak se jmenovalo 
je to takova nostalgie... zitra dam dokupy starej komp, oprasim rage 128 pro a pustim si po letech to demicko
- crux2005
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
aby aj každý *slepý d* videl, že je "tam" niečo čo zapolFlegy píše:jj presne tak. treba nyni moderni HDR, nevim proc to s nim tak prehanej, kort oblivion a svetelkujici obekty
... podle me to je zbytecny...
ak sú nie sú efekty tak "jasne" viditeľné (
s pozdravom, crux.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Thellwin
- Administrátor

- no-X
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi ti neporadim ale u far cry sa dali nastavovat rozne HDR mody cez konzolu, dalej sa mi paci HDR ktore je urobene napriklad v Call of Juarez,Flegy píše:mam takovej dotaz. asi nejde nejak omezit to presviceni dany HDR efekty? jsou hry, u kterych je to relativne pekne udelany (rozumej neprehnany), ale u vetsiny je to des...
S tym presvietenim mas pravdu ,ale hadam sa to vyvojari naucia lepsie pouzivat.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- no-X
- Středně pokročilý

MichiGen: to není kvůli tomu, že by to vývojáři neuměli - to je kvůli tomu, aby každá lama poznala rozdíl... vzpomeň si na screenshoty prezentované jistou osobou ze splinter cell CT. Stále prezentoval, jak má nVidia díky přepálenímu HDR lepší obraz, dokud se nezjistilo, že zvýšením kontrastu v ovládacím panelu ATi se dá dosáhnout téhož výsledku...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Thellwin
- Administrátor

- Vivec
- Středně pokročilý

taky mi to vadí, mistr v tomhle je oblivion, ty barvy jsou pak strašně nereálný, pastelový až hrůza, ze začátku se mi to líbilo, ale pak to působí divně a nakonec jsem hrál s bloomem a AA což mi navíc šlo rychlejšFlegy píše:mam takovej dotaz. asi nejde nejak omezit to presviceni dany HDR efekty? jsou hry, u kterych je to relativne pekne udelany (rozumej neprehnany), ale u vetsiny je to des...
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ono tak pastelovych je asi vacsina hier na Xbox360 od Oblivionu , cez R6 Vegas, po Splinter Cell Double Agent a urcite sa najdu dalsie.Gr8 Vivec píše: taky mi to vadí, mistr v tomhle je oblivion, ty barvy jsou pak strašně nereálný, pastelový až hrůza, ze začátku se mi to líbilo, ale pak to působí divně a nakonec jsem hrál s bloomem a AA což mi navíc šlo rychlejš
No-x to o tom zvyseni kontrastu ze sa da dosiahnut podobny vysledok som nevidel a docela by ma to aj zaujimalo a viem o ktorom clanku hovoris
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- crux2005
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
zitra to vyzkousim u toho farcry (teprv zitra mi prijde grafarna...
).
trosku sem patral po netu, ale nenasel sem ani zminku o moznosti upravovat nejaky konfiguracni soubory pro hdr ci neco podobnyho.
me se oblivion s HDR libil snad jen v jediny pasazi v lese, kdy sem se podival smerem do slunce pres korunu stromu
.
trosku sem patral po netu, ale nenasel sem ani zminku o moznosti upravovat nejaky konfiguracni soubory pro hdr ci neco podobnyho.
me se oblivion s HDR libil snad jen v jediny pasazi v lese, kdy sem se podival smerem do slunce pres korunu stromu
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V Oblivione je pekne nasvietena trava aj ked je to docela pastelove a tak ako vravis ty flegy pohlad do slnka a cez koruny stromov to ma nice efekt
. Inak odhalil som v Oblivione ako su robene stromy
2D textury konarov sa hybu spolocne s hracovym pohladom mozem spravit video ak bude niekto chciet.Inak mozno prave farebna paleta Oblivionu s HDR rozdeluje hracov na ludi ktorym sa viac paci Gothic 3 a druhym sa zasa viacej paci Oblivion.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-