Cau,mam problem,pri hrani hry mi z niceho nic zacal zrnet monitor..padlo to tam ve vterine..zkusil sem restart pc a zrnelo to i pri bootu,v biosu apod..kdyz trochu nahnu grafiku nahoru tak se zrneni zmeni nebo uplne zmizi a jakmile zapnu nejakou aplikaci tak to tam zase naskace..grafika by mela byt zasunuta spravne..zkousel sem si vytahovat a cistit dotyky a porad nic.zajimalo by me zda je to monitorem,gefikou nebo necim jinym.
diky za radu
zrnění obrazu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Alkys
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- fat4l
- Mírně pokročilý

je to dost mozne ze je to grafickou kartou....skus ju odskusat niekde inde..u nejakeho kamarata.....tak sa dopracujes k najdeniu chyby.... 
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Hijacker933
- Začátečník

a co kabel od monitoru,neni nijak povyhaklej? zkus ho trochu postelovat,me to delalo ruzovy stiny pod pismenkama, a nebo vyzkousej uplne jinej monitor,tam muze bejt taky chyba
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Shorty
- Začátečník

-
jj. presne tak, taky bych to videl na kabel od monitoru! delalo mi to to same...jak se trochu našteloval tak byl obraz v poho 
MB:Gigabyte MA790X-UD3P, CPU:Phenom X3 720 BE 2.8 GHz, RAM:Kingston HyperX 4GB Black Edition 1066MHz, GK:Sapphire 4870 1GB Vapor-X 750/3600 MHz, HDD:Seagate 320GB AAKS, PSU:Seasonic Energy Knight 500W, FAN:2x NexusD12SL, LCD: 22" Philips 220CW9FB