photoshop-obrazok a transparentne pozadie

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
swamp69
Začátečník
Začátečník

photoshop-obrazok a transparentne pozadie

Příspěvek od swamp69 »

zdra..ked si robim v photoshope nejaky obrazok napr na net a mam pozadie transparentne-teda ziadne:)-tak ten obrazok ked chcem ulozit tak,aby vlastne mal priesvitne pozadie ,tak to musim len do gifu dat:(a ten ma len 256 farieb..ked to ulozim ako JPG tak obrazok si automaticky hodi biele pozadia teda ked to dam na stranku niekde tak tam je biela kocka a v nej moj obrazok...neviete niekto poradit ako sa to da ulozit aby to malo vela farieb a zaroven transparentne pozadie?dik moc
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ulozit do *.eps, a pak se s tim da pracovat treba v Illustratoru a melo by jit i u programu co jsou treba od Adobe na tvoreni materialu pro web.

Pokud mas Photoshop, tak musis udelat orezovou cestu a pak ji ulozit.
Je to takove to pero, chce si s tim vyhrat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
swamp69
Začátečník
Začátečník

photoshop cs2

Příspěvek od swamp69 »

orezovou cestu?tym perom som prave kreslil ten obrazok..som si len tak kreslil potom to vyplnil ...
ako myslis orezat?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

naozaj sa ti oplati kupit si knihu o Photoshope s lekciami co a ako funguje, lebo toto su dost jednoduche veci a aspon sa naucis aj rozne ine veci.

A kupit si Photoshop za 30 litrov a nemat na knihu za 1000,-, to urcite nebude tvoj problem. :D

P.S. ten GIF je aj tak najlepsie riesenie pre web stranky.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
swamp69
Začátečník
Začátečník

cs2

Příspěvek od swamp69 »

no ze by som dal zan 30 litrov to nie:D
no ja viem ze gif sa pouziva najviac pre web ale ma len malo farieb...
potrebujem len to jedine vediet ako to ulozim vo viac farbach alebo do ineho formatu s transparentnym pozadim...nemozete niekt onapisat na par riadkov ak viete?dik moc:razz:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

transparentní pozadí umí i formát PNG při nesrovnatelně větším počtu barev než GIF. jedinej problém je v tom že Internet Explorer 6 a starší transparentní PNG nepodporují
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“